Kreće UniSportHR Futsal Liga 2022./2023.!

Najprestižnije natjecanje u kalendaru HASS-a, UniSportHR Futsal Liga započinje utakmicama prva tri kola 10. - 12. siječnja u Zagrebu. Osam sudionika ovogodišnjeg izdanja saznali smo kroz prethodno odigrane kvalifikacije Regije Istok, Sjever, Centar i Jug te elitnog kola kvalifikacija u Zadru.

Odličnim igrama u Regiji Istok kao prvaci su se nametnuli studenti Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru, studenti Sveučilišta u Splitu predstavnici su Regije JugSveučilište Sjever nastupit će u Ligi s prvog mjesta Regije Sjever, studenti Tehničkog veleučilišta u Zagrebu svoje su mjesto rezervirali kroz Regiju Centar, a Sveučilište u Zadru kroz spomenuto elitno kolo kvalifikacija na domaćem terenu. Podsjetimo, svoj su plasman već ranije izborili prošlogodišnji osvajači odličja - redom, ekipe Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment, Sveučilište J.J. Strossmayer u Osijeku, Sveučilište u Zagrebu.

Ovih će osam reprezentacija hrvatskih sveučilišta i veleučilišta dobiti priliku da pokažu što znaju već 10. - 12. siječnja u SD Martinovka u Zagrebu, kada ćemo odigrati prva tri kola Lige. Čak 12 utakmica fantastičnog futsala ta tri dana dostupno će biti u prijenosu uživo na našem YouTube kanalu UniSport TV te vas ovim putem pozivamo da nam se pridružite na kanalu. 

Četvrto i peto kolo očekuje nas 28. veljače  - 01.ožujka u Osijeku, a posljednje šesto i sedmo kolo igrati će se 12. - 13. travnja 2023. u Splitu. Najbolje četiri plasirane momčadi nakon ovih sedam odigranih kola osigurat će plasman na nacionalnu završnicu sveučilišnih sportskih natjecanja - UniSport Finals. 

Ne propustite navijati za svoje kolege u borbi na državni trofej te ih s nama pratiti na UniSport TV YouTube kanalu te Facebooku, Instagramu i TikToku.

📸 FUTSAL GALERIJA
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave