Jelena Matešić nova sportska direktorica, a Nikola Vincetić novi glavni tajnik Hrvatskog akademskog sportskog saveza

Sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog akademskog sportskog saveza održana je 1. veljače, na kojem su izglasani i predstavljeni novimenovana sportska direktorica Jelena Matešić te glavni tajnik Nikola Vincetić.

Vincetić je na mjestu glavnog tajnika zamijenio Davora Habljaka nakon dugogodišnjeg rada u Hrvatskom akademskog sportskom savezu, dok će Nikolinu prethodnu poziciju sportskog direktora od sada obnašati Jelena Matešić. Oboje su osobe koje vrlo dobro poznaju sustav i rad HASS-a, budući da u njemu djeluju preko 10 godina te iza sebe imaju preko 30 organiziranih sveučilišnih međunarodnih događaja, uključujući i Europske sveučilišne igre Zagreb-Rijeka 2016. 

Nova sportska direktorica Jelena Matešić svjesna je zadatka pred njom: “Sjećam se svog prvog susreta s UniSportHR sustavom - bilo je to u akademskoj sezoni 2005./2006., kada sam kao odbojkašica Sveučilišta u Splitu sudjelovala na Finalsima. Od tada do danas uživo sam svjedočila ogromnom razvoju HASS-a i UniSportHR natjecanja te znam koliki je put UniSport prošao. Ovom prilikom zahvaljujem svim svojim prethodnicima koji doveli do ovoga gdje smo sada, a preda mnom je veliki izazov da taj put nastavim i opravdam povjerenje Izvršnog odbora”.

“Velika mi je čast preuzeti poziciju glavnog tajnika u Savezu. Želio bih se prije svega zahvaliti dosadašnjem glavnom tajniku Davoru Habljaku na njegovom dugogodišenjem radu, te članovima Izvršnog odbora na pruženoj prilici i podršci. Vjerujem da ću opravdati očekivanja i doprinijeti daljnjem razvoju Saveza i novih projekata”, najavio je novi glavni tajnik Nikola Vincetić.

Svi članovi Hrvatskog akademskog sportskog saveza zahvaljuju dosadašnjem glavnom tajniku, g. Davoru Habljaku na predanom radu i iznimnom doprinosu u razvoju akademskog sporta u Hrvatskoj. Vjerujemo da će g. Habljak svojim iskustvom i znanjem doprinijeti svakoj organizaciji te ostati dobar prijatelj Saveza. Želimo mu puno sreće u novim izazovima!

 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave