UniSportHR Rukomet: Rukometašice Zagreba, Osijeka, Rijeke i Sjevera izborile UniSport Finalse

UniSportHR poluzavršnicu za studentice u rukometu održali smo 17. i 18. travnja u SD Martinovka Zagrebu te saznali četiri najbolje ekipe koje idu u borbu za nacionalnu titulu u Poreč na UniSport Finalsima.

Kroz dva dana natjecanja studentice su nam pružile zanimljive utakmice, a šest visokoškolskih ustanova imalo je predstavnike na poluzavršnici -  Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Sveučilište Sjever, Međimursko veleučilište u Čakovcu, Sveučilište u Zadru, Sveučilište u Zagrebu i Sveučilište u Rijeci.


 

Studentice UNIOS-a, finalistice prošlogodišnjih UniSport Finalsa, prvog su dana sigurno startale protiv MEV-a, a u pobjedi su im se iz skupine A pridružile još studentice UNIN-a, koje su svladale djevojke iz Zadra. Još uvijek aktualne nacionalne prvakinje te doprvakinje Europe na Europskim sveučilišnim igrama u Lodzu iz UNIZG-a slavile su protiv studentica UNIRI u jedinoj utakmici skupine B te će i jedna i druga ekipa igrati na UniSport Finalsima. S dvjema pobjedama protiv UNIN i UNIZD drugog dana, Osječanke su se zacementirale na vrh skupine A i tako si osigurale nacionalno polufinale, a put Poreča će još studentice Sjevera koje su drugog dana uspješne bile protiv MEV-a.

UNISPORT DIGITAL REZULTATI

GALERIJA FOTOGRAFIJA 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave