UniSportHR Futsal: Prvi ovosezonski nastupi za futsalerke

UniSportHR poluzavršnica u futsalu za studentice rezervirana je za 25. travnja u Zagrebu te je pred nama dobro poznati cilj - saznati putnice za nacionalnu završnicu UniSport Finals.

Na kvalifikacijskom turniru za UniSport Finalse, koje 8. do 11. lipnja održavamo u Poreču, nastupit će sljedeće ekipe visokih učilišta: Sveučilište u Zagrebu, Sveučilište u Zadru, Sveučilište Sjever, Sveučilište u Splitu, Veleučilište Lavoslav Ružička u Vukovaru te jedan novitet - Hrvatsko katoličko sveučilište. 

Ove ekipe podijeljenje su u dvije skupine gdje će igrati po principu svatko-sa-svakim, a nakon ukupno šest odigranih susreta saznat ćemo najbolje četiri koje će zaslužiti nastup u polufinalima u Poreču. 

Studentice Sveučilišta u Zagrebu neprikosovene su kraljice studentskih futsal terena te u posljednjih 10 godina drže većinu nacionalnih trofeja, a vidjet ćemo može li im koja ekipa zaprijetiti ovoga puta. 

Svi koji žele pratiti nastupe i rezultate naših rukometašice mogu to učiniti uživo preko naše aplikacije UniSport Digital, dostupne za AndroidiPhone, a osim toga, dnevna događanja objavljivat ćemo na našem InstagramuFacebookuTikToku. 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave