Preduhitri druge i zgrabi svoju kotizaciju za Zagreb Advent Run 2023.

Blagdanska čarolija je na pragu, a sa sobom nosi najveseliju utrku Zagreb Advent Run 2023 te je idealna prilika da zgrabiš svoju kotizaciju!

Već osam godina u blagdanskom raspoloženju trči se zagrebačkim ulicama, a ove godine zaista posebno za Hrvatski akademski sportski savez i sve naše članove. Od početka humanitarnog karaktera, Zagreb Advent Run 2023 ove je godine posvećen Zakladi UniSport Srce, koja potiče razvoj studenata sportaša.

Tim povodom je Goran Šprem, uspješni hrvatski rukometni reprezentativac i upravitelj Zaklade izjavio: „Sport gradi mladu osobu kao čovjeka, doprinosi stjecanju radnih navika, ali i vještina poput rada u timu. Sve te vještine kasnije su potrebne u poslovnoj karijeri, te vjerujem da je sinergija između obrazovnog sustava i sporta nešto u što je vrijedno ulagati. Kroz rad Zaklade želimo potaknuti i rekreativni sport koji čini bazu hrvatskog sporta. Zato nam je iznimno drago da kroz ovogodišnje partnerstvo sa ZAR utrkom potičemo provedbu rekreativnih sportskih programa kroz koje možemo izgraditi zdravije društvo.“

Utrka privlači trkače iz više od 42 zemlje diljem svijeta, stvarajući nevjerojatno međunarodno iskustvo i nezaboravne trenutke. Novi start i cilj ispred Hotela Hilton Garden Inn donosi svježu uzbudljivost i čini ovu utrku posebnom, a dionice od 5 ili 10 kilometara te čekaju zahvaljujući Konzumu. Trčanje u blagdanskim kostimima, motiviranje jedni drugih i stvaranje zajedničkih uspomena vrijednih čuvanja – neprocjenjivo!

Kako postati dio trke? 

Možeš to učiniti tako što ćeš posjetiti ZAR web stranicu i popuniti svoje podatke ili nam se javi putem digitalnih kanala jer ćemo osigurati kotizacije za određeni broj naših studenata sportaša.

Zagreb Advent Run 2023. nestrpljivo iščekuje svakog trkača da zajedno oživimo blagdansku čaroliju na stazi. Pripremi tenisice i priključi se ZAR fantastičnom iskustvu! Vidimo se na startnoj liniji (i na after partyju nakon cilja) 😊

 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave