VEVU i UNIN prvi kvalifikanti UniSportHR Futsal Lige!

Kako UniSportHR Futsal sezona započinje kvalifikacijama u četiri dijela Hrvatske, ovoga tjedna odigrali smo prve dvije regije - 7. studenog na teren su istrčali studenti regije Istok, a zatim 8. studenog i studenti regije Sjever. 

VEVU slavio u odlučujućem susretu

U regiji Istok igrali smo samo jedan susret, onaj između Sveučilišta u Slavonskom Brodu i Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru. Gosti sigurni u prvom poluvremenu, poveli su golovima Budimira i Japundžića te na odmor otišli s velikim zalogom. Brod se budi pogotkom Benkovića u 28. minuti uz još poneku dobru priliku, no to je buđenje bilo pomalo prekasno, pogotvo zahvaljujući vukovarskom vrataru Jeliniću. Dominik je ujedno i kapetan njegove momčadi te je kratko prokomentirao utakmicu: 

“Sretan sam zbog pobjede u jednoj ovako napetoj utakmici. Prvo smo poluvrijeme vodili 2:0, ali smo onda u nastavku pali te morali pojačati obranu nakon primljenog gola. Na svu sreću, uspjeli smo izdržati i izboriti Futsal ligu, gdje se nadam da ćemo se uspjeti plasirati i među najbolje četiri što nam je ovogodišnji cilj. Redovi su nam malo promijenjeni, pojačani smo s par novih igrača i nadam se da će sve biti kako priželjkujemo”.

Drugu kartu za UniSportHR Futsal Ligu osvojio UNIN

Studenti Sveučilišta Sjever druga su momčad koja je izborila ovogodišnju UniSportHR Futsal ligu i to odličnim nastupima u Čakovcu. U zanimljivoj utakmici s pregršt pogodaka prvo su slavili protiv Međumurskog veleučilišta u Čakovcu, rezultatom 7:4. Keča i Oštarjaš razigrani su stigli na utakmicu pa zabili već u prve dvije minute, Habajec i Angelovski vraćaju za MEV, a onda dvojac s početka priče stavljaju točku na i pred poluvrijeme za 4:2. Keča se u nastavku upisuje još dva puta, Puškec pridružuje i bilo je jasno da se momčad Čakovca teško može vratiti u susret.

Sigurni su Sjeverci bili i u susretu s Veleučilištim Ivanić-Grad. U jednosmjernoj utakmici slavili su  4:0 golovima Keče, 2x Prčića i Oštarjaša te tako jo jednom potvrdili nastup u Futsal lig. S druge strane, svoju su priliku studenti Međimurskog veleučilišta u Čakovcu tražili u drugoj utakmici u kojoj je pobjeda i drugo mjesto na tablici ujedno značila i mogućnost igranja elitnog kola kvalifikacija. MEV je to i iskoristio te u susretu s Veleučilištem Ivanić-Grad slavio 10:5 u jednoj sigurnoj i kontroliranoj utakmici od početka do kraja. 

Prati nas 

Susrete smo pratili preko naših kanala na društvenim mrežama FacebookuInstagramuTikToku te aplikaciji UniSport Digital i ovim vas putem pozivamo da nas pratite za sva buduća događanja. Još su nam preostale dvije regije i prilike da mladi talenti pokažu svoj potencijal i konkuriraju najboljima u zemlji.

GALERIJA FOTOGRAFIJA


 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave