Otvorene prijave za drugo izdanje UniSport ViLA-e!

Od malih neprofitnih udruga do velikih svjetskih organizacija, volonteri su neophodni u stvaranju i provedbi najvećih manifestacija i svjetskih priredbi. U tom duhu, i Hrvatski akademski sportski savez njeguje svoj volonterski program koji djeluje tijekom cijele godine – kako na studentskim sportskim natjecanjima na državnoj i europskoj razini, tako i na europskim i svjetskim manifestacijama kao što su Davis cup, Eurobasket, svjetska i europska prvenstva u rukometu, europska prvenstva u vaterpolu i drugim. 

Sve naše znanje i iskustvo skupili smo i pretočili u cjelokupnu edukaciju nazvanu UniSport ViLA (volonterska & leadership akademija) te uz potporu Ministarstva turizma i sporta pružili mladima priliku da se obrazuju i razvijaju u području sportskog volontiranja i vođenja. Na naše zadovoljstvo, prva je godina postigla izvanredne rezultate te ove godine nastavljamo trend, donoseći još više znanja. S još bogatijim programom i posebnim naglaskom na guest managementmedia management, opet za predavače dovodimo stručnjake u različitim područjima – neke profesionalce, a neke iskusne volontere s bogatim portfoliom sportskih manifestacija i ostalih internacionalnih događanja.

Kroz dva vikenda – 22. i 23.3. te 26. i 27.4., možete očekivati veliki broj zanimljivih predavanja i odličnih govornika pomoću koje ćete iz prve ruke čuti što znači sudjelovati na velikim manifestacijama. Osim toga, polaznicima Akademije bit će predstavljene daljnje mogućnosti i prilike u sustavu volontera Hrvatskog akademskog sportskog saveza, od kojih su neke za nabrojati FISU Cheerleading, FISU Forum koji se po prvi put održava u Hrvatskoj i već tradicionalni UniSport Finals!

Prijave za ViLA 2024 su otvorene i traju do 5. ožujka 2024. godine. 

ViLA nije samo edukacija; to je prilika za daljnji osobni i profesionalni razvoj, stvaranje poznanstava i prijateljstava u blizini sportskih terena, s mladima koji dijele istu strast – spremni su svojom otvorenošću, entuzijazmom i spremnošću na rad unaprijediti svaki projekt u koji ulaze!

Prijavi se!

Više o akademiji pogledaj ovdje. 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave