UniSportHR Combat: Taekwondoaši prvi izlaze na tatami

Svi ljubitelji borilačkih sportova ovoga će travnja uživati jer nas očekuju tri nacionalna akademska natjecanja, a seriju otvara taekwondo. U nedjelju 7. travnja studentice i studentice hrvatskih visokoškolskih ustanova imati će se u Zagrebu prilike borit za titulu i čast nacionalnog taekwondo prvaka za aktualnu akademsku godinu.

Ovo značajno događanje organizira se pod okriljem Hrvatskog akademskog sportskog saveza, Hrvatskog taekwondo saveza te Taekwondo kluba “Kondor”, a mjesto događanja biti će Dom sportova. 

Studentice očekuje natjecanje u težinskim kategorijama: -46 kg, -49 kg, -53 kg, -57 kg, -62 kg, -67 kg, -73 kg, +73 kg, dok će studenti pokazati što umiju podijeljeni u kategorije -54 kg, -58 kg, -63 kg, -68 kg, -74 kg, -80 kg, -87 kg, +87 kg. Službeni program započinje ujutro od 9:30h natjecanjem u formama, dok su borbe na rasporedu od 13h. Važno je napomenuti da će registracija sudionika biti otvorena od 8:00 do 9:00 sati, nakon čega će slijediti sastanak sudaca u 9:00 sati i vaganje, dok će se nakon toga održati kratka pauza prije početka borbi.

Vrhunske vještine, snagu i izdržljivost naših boraca pratite preko naših social kanala InstagramFacebookTikTok. Nacionalni nastupi nose izrazitu važnost budući da će nas prvaci predstavljati na Europskim sveučilišnim igrama koje se ovog ljeta održavaju u mađarskom Debrecenu i Miškolcu (EUG 2024). 

 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave