Predstavnici Hrvatskog akademskog sportskog saveza održali sastanke s predstavnicima Sveučilišta Sjever i Sveučilišta u Dubrovniku

Proteklih dana predstavnici HASS-a boravili su u posjetu Varaždinu i Dubrovniku.

18. lipnja predsjednik HASS-a Haris Pavletić i glavni tajnik Nikola Vincetić boravili su u Varaždinu gdje su održali sastanak s rektorom Sveučilišta Sjever Marinom Milkovićem i prorektorom Vladom Tropšom. Ključne aktivnosti o kojima se govorilo tijekom sastanka uključivale su sudjelovanje Sveučilišta Sjever u UniSportHR natjecanjima, mogućnost organizacije međunarodnih sportskih događaja u Varaždinu te sudjelovanje u projektu UniSport Health. Tijekom posjeta, predsjednik Haris Pavletić uručio je rektoru Monografiju o 30. godina Hrvatskog akademskog sportskog saveza.

19. lipnja održan je sastanak u Dubrovniku na kojem su sudjelovali rektor Sveučilišta u Dubrovniku, gospodin Nikša Burum, prorektor gospodin Nebojša Stojčić, prorektorica gospođa Marijana Pećarević, ravnatelj Studentskog centra u Dubrovniku gospodin Marko Potrebica, te predstavnice Sveučilišta Daria Vučijević i Ivana Pavlić. HASS su predstavljali predsjednik Haris Pavletić, prvi dopredsjednik Toni Gamulin, član Izvršnog odbora Aleksandar Selmanović te glavni tajnik Nikola Vincetić. Potencijalna organizacija europskih sveučilišnih prvenstava u Dubrovniku, provedba UniSport Health programa te suradanja na pripremi zajedničkih projekata u promociji akademskog sporta i zdravog načina života samo su neke od tema održanog sastanka. Predsjednik Pavletić se zahvalio na dosadašnjoj uspješnoj suradnji te na doprinosu Sveučilišta u Dubrovniku razvoju akademskog sporta u Hrvatskoj.
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave