Vijesti

Vi ste ovdje

Program obilježavanja Svjetskog dana sveučilišnog sporta 20.9.

20. rujna na kalendaru je Svjetski dan sveučilišnog sporta, koji se na različite načine obilježava u većini svjetskih zemalja.

Nakon pobjede nad Kinom, Hrvatska 11. na svijetu

Svoj posljednji nastup na Svjetskom sveučilišnom futsal prvenstvu u Kazahstanu, Hrvatska je upisala u utakmici za 11. mjesto, u kojem je slavila nad Kinom s visokih 8:1.

Neugodan poraz od Francuske - Hrvatska u borbi za 11. mjesto

Hrvatska sveučilišna futsal reprezentacija upisala je poraz u utakmici koja je otvarala vrata borbi za 9. mjesto na Svjetskom sveučilišnom futsal purvenstvu u Kazahstanu.

Velikih 15-1 protiv Izraela

U prvoj utakmici razigravanja od 16. do 9. mjesta na Svjetskom sveučilišnom futsal prvenstvu u Kazahstanu, Hrvatska je slavila nad Izraelom s visokim rezultatom od 15:1, što je jedan od najvećih rezultata na ovom prvenstvu.

Ukrajina zaustavila nadu u prolazak skupine

Posljednja utakmica u skupini C na Svjetskom sveučilišnom futsal prvenstvu u Kazahstanu sučelila je našu reprezentaciju s jednim od favorita prvenstva - Ukrajinom -  čiju ekipu čine iskusni A reprezentativci te prvoligaški igrači.

Hrvatska 10-3 Njemačka. S Ukrajinom biti ili ne biti

Drugi dan Svjetskog sveučilišnog futsal prvenstva na teren Halyk Arene istrčala je jedna motivirana, posložena i visoko-koncentrirana ekipa, koja je odlučila svima pokazati da još nije vrijeme ni za kakvo otpisivanje.

Poraz od Tajlanda u prvoj utakmici WUC Futsal 2018

Nastup na Svjetskom sveučilišnom futsal prvenstvu otvoren je porazom upisanim od jedne izrazito neugodne i brze ekipe, koja je izvrsnim kontrama uspjela nadvladati naše dečke s 6:2.

Stranice