VOLONTIRANJE UNISPORT FINALS (ROVINJ, 27. do 30.5.2018.) Ove godine je tvoja prilika, prijavi se!

Vi ste ovdje

Prijave od - do: 
24.04.2018. do 31.05.2018.

Otvorili smo prijave za volontiranje na završnici UNISPORT HR u Rovinju. Natjecanje će se održati od 27. do 30.05.2018. ali tvoju pomoć trebamo i ranije. Prijavi se putem prijavnice za sudjelovanje u nekom od sljedećih timova: 

1. Sportski tim. Volonteri u ovom timu bit će zaduženi za doček ekipa na sportskim borilištima, unos rezultata u elektronički sustav, brigu oko lopti 

Kandidati koji se prijavljuju za ovu poziciju trebaju znati osnove navedenih sportova i biti komunikativni.

 2. Medijski tim. Volonteri u ovom timu bit će zaduženi za prezentaciju utakmica, najavu sportaša i podršku novinarskom timu. 

Kandidati koji se prijavljuju za ovu poziciju trebaju biti komunikativni i imati želju preuzeti mikrofon.

 3. Tim za informacije. Volonteri u ovom timu znaju sve o svemu :) Oni će biti zaduženi za neometan protok informacija i zaduženja prema drugim timovima, ali najvažnije prema sportašima. Ovaj tim je aktivan od 15.5. (u Zagrebu) zbog izrade akreditacija. 

 4. Tim za protokol i ceremonije. Volonteri u ovom timu će pomoći u realizaciji ceremonija otvaranja i zatvaranja te podjeli medalja sudionicima.  

 5. Tim za logistiku. Volonteri bit će zaduženi za postavljanje bannera i rollupova na sportskim borilištima. 

 

Ako te zanima volontiranje u nekom od navedenih timova molim te da ispuniš prijavnicu (PRIJAVNICA) što prije i pričekaš da ti se javimo.

Za sve volontere smo osim majici osigurali i smještaj s punim pansionom u periodu od 25. do 30.05., ali volonteri si trebaju sami osigurati prijevoz do Rovinja. 

Prijave će ostati otvorene do popunjavanja svih volonterskih pozicija.