Hrvatski akademski sportski savez

Natjecanja O nama

Najnovije vijesti

četvrtak, 18. kolovoza 2022. EUG 2022: Deset medalja u četiri Combat sporta

Niz combat medalja započele su kickboksačice Iva Vukošić i Lucija Bakalar već u prvim danima EUG-a. U dobrom ritmu nastavili su kasnije judaši i karataši, a predivnu priču iz Lodza zaokružili predstavnici taekwondoa.

četvrtak, 18. kolovoza 2022. EUG 2022: Odbojkašice Sveučilišta u Zagrebu osvojile broncu

Brončanu medalju na Europskim sveučilišnim igrama u Lodzu osvojile su i odbojkašice Sveučilišta u Zagrebu. Na jakom turniru s 19 ekipa upisale su samo jedan poraz te ostvarile povijesni rezultat.

ponedjeljak, 8. kolovoza 2022. EUG 2022: Najsretnije europsko rukometno srebro kakav je svijet vidio

Rukometno srebro na Europskim sveučilišnim igrama u Lodzu osvojile su studentice Sveučilišta u Zagrebu, sa četiri pobjede na turniru bolje su jedino u samom finalu bile studentice Lviv državnog sveučilišta iz Ukrajine.

subota, 6. kolovoza 2022. EUG 2022: Ana Burazer otplivala do prve europske sveučilišne medalje za UniSportZD

S velikom pozornošću pratili smo plivanje na EUG-u, gdje je nastupalo devet hrvatskih predstavnika i Ana Burazer, studentica Sveučilišta u Zadru, koja se nakon osvajanja svih mogućih medalja na UniSport H2O natjecanjima, sada okitila i europskom broncom.

četvrtak, 4. kolovoza 2022. EUG 2022: Druga medalja u nizu za nogometaše Sveučilišta u Splitu

Nogometna momčad Sveučilišta u Splitu na Europske sveučilište igre u Lodzu stigla je kao posljednji prvak na Igrama u Coimbri 2018 i ozbiljan pretendent na jednu od medalja. Očekivanja su i više nego ispunili osvajajući brončanu medalju, prvu za UNIST na ovim Igrama.

Unisport TV

UniSport TV je YouTube kanal Hrvatskog akademskog sportskog saveza (UniSport HR), koji vam na jednome mjestu nudi sve aktualnosti i zanimljivosti iz svijeta hrvatskog sveučilišnog sporta. Pratite nas na www.youtube.com/unisporttv

Sve na jednom mjestu

Preuzmi mobilnu
aplikaciju

Android iOS
Budite u toku
Kalendar događanja

Od Univerzijade u Zagrebu sada već davne 1987. pa do danas, kalendar Hrvatskog akademskog sportskog saveza svake je godine bogat događanjima. Pronađi kada je natjecanje koje iščekuješ ili kada možeš podržati svoje kolege s tribina.

Pregledaj
kutak za studente

Prijavi se za
rekreacije

registracija
Postani volonter
Želiš li postati dio Unisport tima?

Ukoliko i Ti želiš biti dio najzabavnije ekipe najvećega srca te fantastičnih nacionalnih i međunarodnih natjecanja, javi nam se. Volontiranjem ćeš prikupiti različita iskustva, usvojiti dobre navike i upoznati mlade ljude iz cijeloga svijeta.

Saznaj više i prijavi se