Hrvatski akademski sportski savez

Natjecanja O nama

Najnovije vijesti

nedjelja, 19. lipnja 2022. UniSportHR Nogomet: Dupla kruna Sveučilištu u Zagrebu

Na nogometnim terenima Stella Maris u Umagu 18. lipnja odigrani su i posljednji susreti UniSportHR Nogomet sezone za akademsku godinu 2021/2022. Sveučilište u Zagrebu uvjerljivo je slavilo i u muškoj i u ženskoj konkurenciji te brojnim ovogodišnjim odličjima na sveučilišnim završnicama pridodali još dva zlata.

petak, 17. lipnja 2022. Bez neizvjesnosti u polufinalima UniSportHR završnice u nogometu

UniSportHR Nogomet, državna akademska završnica u ‘najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu’ održava se 16. - 19. lipnja u Umagu, a prvog dana natjecanja na terenima Football Campus Stella Maris završili smo s polufinalnim susretima.

srijeda, 15. lipnja 2022. Zaključak UniSport Finalsa 2022 - Poznati i ukupni pobjednici

Nakon dva fantastična dana vrhunskog sportskog nadmetanja na terenima diljem Poreča, poznati  su novi sveučilišni prvaci i prvakinje u ukupno 11 sportova. Najveće studentsko sportsko  natjecanje u Hrvatskoj, ali i šire, s preko tisuću sudionika, i ove je godine opravdalo sve epitete pa Unisport Finals s razlogom nosi naziv najvećeg studentskog spektakla. 

ponedjeljak, 13. lipnja 2022. Prve povijesne uni_esports medalje podijeljenje na UniSport Finalsima 2022

UniSport Finalsi po prvi su puta ove godine na završnici imali natjecatelje u e-sportu, a igrali smo Rocket League, League of Legends, FIFA-u te CS:GO. Nakon gotovo četiri tjedna e-sport lige kroz travanj, po dvije najbolje ekipe u svakoj igri pokušale su doći do prve titule te tako ispisati povijest.

ponedjeljak, 13. lipnja 2022. Studentice Splita i studenti Zagreba najuspješniji u tenisu

Iako je po dolasku na UniSport Finalse slutilo na loše uvjete s obzirom na kišu, vrijeme je ipak poslužilo naše tenisače te su na predivan dan uz more odigrali završnicu državnog sveučilišnog prvenstva u tenisu.

Unisport TV

UniSport TV je YouTube kanal Hrvatskog akademskog sportskog saveza (UniSport HR), koji vam na jednome mjestu nudi sve aktualnosti i zanimljivosti iz svijeta hrvatskog sveučilišnog sporta. Pratite nas na www.youtube.com/unisporttv

Sve na jednom mjestu

Preuzmi mobilnu
aplikaciju

Android iOS
Budite u toku
Kalendar događanja

Od Univerzijade u Zagrebu sada već davne 1987. pa do danas, kalendar Hrvatskog akademskog sportskog saveza svake je godine bogat događanjima. Pronađi kada je natjecanje koje iščekuješ ili kada možeš podržati svoje kolege s tribina.

Pregledaj
kutak za studente

Prijavi se za
rekreacije

registracija
Postani volonter
Želiš li postati dio Unisport tima?

Ukoliko i Ti želiš biti dio najzabavnije ekipe najvećega srca te fantastičnih nacionalnih i međunarodnih natjecanja, javi nam se. Volontiranjem ćeš prikupiti različita iskustva, usvojiti dobre navike i upoznati mlade ljude iz cijeloga svijeta.

Saznaj više i prijavi se