Hrvatski akademski sportski savez

Natjecanja O nama

Najnovije vijesti

ponedjeljak, 3. listopada 2022. Sve medalje sa FISU Svjetskog sveučilišnog combat kupa

Turski grad Samsun od 21. do 30. rujna bio je domaćin FISU Svjetskom sveučilišnom combat kupu, jedinstvenom događaju koji je okupio šest borilačkih sportova u jednom natjecanju - boks, karate, muaythaij, sambo, hrvanje i wushu.

petak, 30. rujna 2022. FISU Svjetski combat kup: Karatašice UNIZG danas u borbi za četiri medalje

Odlični nastupi UNIZG karatašica na FISU Svjetskom sveučilišnom combat kupu u Samsunu, događaju s više od 800 sportaša iz svih dijelova svijeta.

četvrtak, 29. rujna 2022. FISU Svjetski combat kup: Bronca za odličnog Luku Pratljačića, boksača sa Sveučilišta J.J. Strossmayer u Osijeku

Turski grad Samsun domaćin je sveučilišnog Svjetskog combat kupa, jedinstvenog događaja koji je okupio šest borilačkih sportova u jednom natjecanju - boks, karate, muaythaij, sambo, hrvanje i wushu

srijeda, 28. rujna 2022. Studentska božićna tradicija u Dubrovniku nastavlja se i po XXV. put!

Međunarodni studentski božićni turnir - Memorijal Vedrana Jelavića pod organizatorskom palicom Sveučilišnog sportskog saveza - Dubrovnik i Sveučilišta u Dubrovniku održat će se i ove godine u Dubrovniku, i to od 15. do 18. prosinca.

ponedjeljak, 26. rujna 2022. Uspješno završena EUSA Konvencija 2022 - predstavnici HASS-a podijelili uspješna iskustva te najavili nadolazeća natjecanja

Europska sveučilišna sportska asocijacija organizirala je od 23. do 25. rujna u Kranjskoj Gori EUSA Konvenciju, koja je za cilj imala dijeljenje postojećih iskustva i znanja sa sportskih događanja nadolazećim organizatorima EUSA sveučilišnih prvenstava 2023.

Unisport TV

UniSport TV je YouTube kanal Hrvatskog akademskog sportskog saveza (UniSport HR), koji vam na jednome mjestu nudi sve aktualnosti i zanimljivosti iz svijeta hrvatskog sveučilišnog sporta. Pratite nas na www.youtube.com/unisporttv

Sve na jednom mjestu

Preuzmi mobilnu
aplikaciju

Android iOS
Budite u toku
Kalendar događanja

Od Univerzijade u Zagrebu sada već davne 1987. pa do danas, kalendar Hrvatskog akademskog sportskog saveza svake je godine bogat događanjima. Pronađi kada je natjecanje koje iščekuješ ili kada možeš podržati svoje kolege s tribina.

Pregledaj
kutak za studente

Prijavi se za
rekreacije

registracija
Postani volonter
Želiš li postati dio Unisport tima?

Ukoliko i Ti želiš biti dio najzabavnije ekipe najvećega srca te fantastičnih nacionalnih i međunarodnih natjecanja, javi nam se. Volontiranjem ćeš prikupiti različita iskustva, usvojiti dobre navike i upoznati mlade ljude iz cijeloga svijeta.

Saznaj više i prijavi se