Hrvatski akademski sportski savez

Natjecanja O nama

Najnovije vijesti

ponedjeljak, 25. rujna 2023. UniSport volonteri dio RUN4FH utrke

Potaknuti Međunarodnim danom sveučilišnog sporta i #BeActive tjednom, kao i suradnjom RunCroatia sa Zakladom UniSport Srce, 24. rujna sudjelovali smo na humanitarnoj utrci RUN4FH.

četvrtak, 21. rujna 2023. Bronca UNIZG KIF-u na odbojkaškom turniru u Veneciji

Prošlog se tjedna u Veneciji održao 48. tradicionalni turnir San Giacomo dell'Orio u kojem su nastupile odbojkašice Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru.

četvrtak, 14. rujna 2023. VEVU proslavio 18 godina postojanja

Svečanom ceremonijom u predivnom ambijentu Veleučilišta Lavoslav Ružička, 13. rujna obilježeno je 18 godina postojanja i djelovanja ove visokoškolske ustanove u Vukovaru.

utorak, 12. rujna 2023. Zlato Zagrebu, srebro Splitu na Europskom sveučilišnom prvenstvu u veslanju

EUSA rowing, odnosno Europsko sveučilišno prvenstvo u veslanju održavalo se 8. - 10. rujna u poljskom gradu Bydgoszcz

ponedjeljak, 11. rujna 2023. Ivana Prkić nova studentica-ambasadorica i polaznica FISU volonterske & leadership akademije

Svjetska sveučilišna sportska federacija organizira FISU Students Ambassadors te Volunteers & Leadership Academy (FVLA), na kojem predstavnici HASS-a i Hrvatske svake godine sudjeluju od njegova začetka 2017., a predstavnicu imamo i u ovoj godini.

Unisport TV

UniSport TV je YouTube kanal Hrvatskog akademskog sportskog saveza (UniSport HR), koji vam na jednome mjestu nudi sve aktualnosti i zanimljivosti iz svijeta hrvatskog sveučilišnog sporta. Pratite nas na www.youtube.com/unisporttv

Sve na jednom mjestu

Preuzmi mobilnu
aplikaciju

Android iOS
UniSport Magazin
Pročitaj posljednje izdanje
kutak za studente

Prijavi se za
rekreacije

registracija
Postani volonter
Želiš li postati dio Unisport tima?

Ukoliko i Ti želiš biti dio najzabavnije ekipe najvećega srca te fantastičnih nacionalnih i međunarodnih natjecanja, javi nam se. Volontiranjem ćeš prikupiti različita iskustva, usvojiti dobre navike i upoznati mlade ljude iz cijeloga svijeta.

Saznaj više i prijavi se