UNISPORT FINALS: U SPLIT STIŽU NAJUSPJEŠNIJI SVEUČILIŠNI BADMINTONAŠI

Državno sveučilišno prvenstvo u badmintonu odvijat će se u Obrtničkoj tehničkoj školi Split, a 18. srpnja svoje će umijeće pokazati predstavnici Sveučilišta u Zagrebu (m/ž), Sveučilišta u Dubrovniku (m/ž), Sveučilišta J.J. Strossmayer u Osijeku (m/ž), Sveučilišta u Rijeci (m/ž), Sveučilišta u Zadru (ž) te Sveučilišta Sjever (m). 

Pet ekipa obje konkurencije igrati će po principu svako sa svakim, a nakon pet kola  dobit ćemo nove badminton sveučilišne prvake. Studentice će otvoriti turnir s nastupom od 9h, dok studenti kreću od 14:00h. Raspored u nastavku:

Na prošlogodišnjem izdanju u konkurenciji studenata naslov je bez izgubljenog meča osvojila ekipa Sveučilišta u Zagrebu. Drugo je mjesto pripalo studentima Tehničkog veleučilišta Zagreb, dok je na trećem mjestu natjecanje završila ekipa Sveučilišta u Dubrovniku. Kod studentica su prvakinjama još postale studentice iz Zagreba.

Više informacija o UniSport Finals prvenstvu moguće je pronaći na kanalima UniSport HR (web, Instagram), gdje će tijekom odvijanja događaja biti dostupne sve informacije, rezultati i fotografije. 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave