RUKOMETNI TURNIR OTVORIO COVID-19 IZDANJE UNISPORT FINALSA 2020. - ZAGREB NAJUSPJEŠNIJI

Ovogodišnje, "COVID-19" izdanje UniSport Finals za akademsku godinu 2019./2020., koje se održava u Zagrebu 5. i 6. listopada, započelo je rukometnim turnirom u studentskoj dvorani "Martinovka", a nastupale su momčadi Sveučilišta u Zagrebu, Splitu i Rijeci. Sve se odvijalo uz pridržavanje epidemioloških mjera poput vođenja evidencije ulaska u dvoranu, mjerenja temperature, nošenja maski te dezinfekcije ruku i opreme.

Dvije od ukupno tri utakmice odigrane su tijekom prvog natjecateljskog dana, a u obje je slavila domaća momčad Sveučilišta u Zagrebu. U prvom susretu zagrebački studenti bili su uspješniji od predstavnika riječkog sveučilišta s 31:28, dok su u drugoj utakmici domaćini nadvladali Sveučilište u Splitu s rezultatom 32:27. Tim rezultatom, predstavnici našeg najvećeg sveučilišta, već su si osigurali titulu nacionalnog sveučilišnog prvaka. 

U utorak, 6.10, od 9:30h na rasporedu je i posljednja utakmica, između Sveučilišta u Rijeci i splitskih studenata, koji će se boriti za srebrno odličje, a nju je, jednako kao i one današnje, u prijenosu uživo moguće pratiti preko UniSport TV YouTube kanala. 

FOTO: Mirna Pibernik / UniSport HR
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave