U tijeku prijave za volontiranje na nadolazećim Europskim sveučilišnim prvenstvima

Hrvatski akademski sportski savez u suradnji s Europskom sveučilišnom sportskom organizacijom, tijekom srpnja i kolovoza 2019. godine organizira Europska sveučilišna prvenstva u rukometu na pijesku i borilačkim sportovima, koja će se odvijati u razdoblju od 23. srpnja do 4. kolovoza.

Na oba se događaja predviđa sudjelovanje približno 1800 natjecatelja, a za organizaciju događaja potrebno je uključenje oko stotine volontera, za koje je do 30. travnja otvoren natječaj za prijave.

„Naš je cilj, među ostalim, studentima kroz sport ponuditi praktičnu edukaciju, koja će im omogućiti upoznavanje s organizacijom sportskog događaja i pružiti uvid u širu sliku međunarodne akademske zajednice. Uz kontinuirani stručni nadzor, omogućuje im se razvoj i produbljivanje kompetencija u onim područjima unutar kojih su se prijavili za volontiranje. Volonteri će osim novih prijateljstava, stečenog iskustva i dobre zabave imati službenu volontersku majicu, hranu, piće, akreditaciju za sva natjecanja i društvene aktivnosti tijekom događaja" - istaknula je Ivana Aničić, voditeljica Odbora za volontere nadolazećih Europskih sveučilišnih prvenstava.

Prijave je moguće uputiti putem internetske veze bit.ly/VOLONTIRAM, dok se više informacija može pronaći na zagreb2019.eusa.eu
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave