Uni-Classico pripao Zagrebu, Split zabio 11 golova Vukovaru

U kultnoj splitskoj "Maloj dvorani" sportskog centra "Gripe", 12. ožujka održana je prva polovina susreta četvrtog i petog kola UniSport HR Futsal lige 2018./2019. Sudjelovale su momčadi Sveučilišta u Splitu, Sveučilišta u Zagrebu, Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta i Veleučilišta u Vukovaru, a ukupno su odigrane četiri utakmice u kojima se rezultatski najuspješnijom pokazala zagrebačka momčad, ujedno preuzevši čelno mjesto na tablici.

Zagrebački sveučilištarci slavili su nad ekipom ZŠEM-a 5:4 u prvoj, no najveća je pozornost bila na drugoj utakmici - svojevrsnom "Uni-Classicu" - odnosno utakmici Sveučilišta u Splitu i Sveučilišta u Zagrebu. Prednost domaćeg terena nije poslužila Splićanima, koji su u prvoj utakmici upisali visokih 11:1 nad Veleučilištem u Vukovaru, tako da je do posljednjeg zvižduka gol prednosti Zagrepčanima bio dovoljan za pobjedu. Split 2:3 Zagreb za velika tri boda. 

Utakmica između ZŠEM-a i Vukovara završila je rezultatom 2:4.

Drugi dio utakmica četvrtog i petog kola, idućega tjedna u Zadru će sučeliti momčadi Sveučilišta u Osijeku, Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, Veleučilišta u Požegi te domaću ekipu Sveučilišta u Zadru.

 

Rezultate, poredak i satnicu pratite na: https://www.unisport.hr/hr/futsal-m-20182019
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave