Četvrto i peto kolo UniSport Futsal kvalifikacija u Karlovcu

Karlovac će 13.12.2017. biti domaćin utakmicama 4. i 5.kola kvalifikacija u skupini SJEVER za UniSport Futsal Ligu u sezoni 2017./2018.  Tada ćemo dobit  odgovor koje će ekipe uspjeti izboriti direktan nastup u Ligi, a koje ekipe (2. i 3. plasirana) će kroz dodatne kvalifikacije pokušati izboriti nastup u Ligi. Nakon tri kola situacija je još uvijek veoma nejasna tako da dosta momčadi može ostvariti željeni plasman što obično rezultira neizvjesnim i zanimljivim utakmicama.

Na vrhu PORETKA EKIPA skupine SJEVER sa šest bodova izdvojile su se ekipe Sveučilišta u Zagrebu i Tehničkog veleučilišta Zagreb no Sveučilištarci imaju odigranu jednu utakmice manje te su veoma blizu da se direktno kvalificiraju u Ligu. Pobjeda nad Rijekom je ključna utakmica za njih no za pretpostaviti je da će Riječani pružiti snažan otpor kako bi isprali gorak okus iz posljednje dvije utakmice. Ako  Zagrepčani ne uspiju protiv Rijeke onda ih čeka popravak protiv ZŠEM-a gdje trebaju pobjedu kako bi bili sigurni na prvoj poziciji. Ekipa Zagreba još ne igra svoj najbolji futsal no to je ipak ekipa, iako ima dosta promjena, koja je sam vrh UniSport Futsala te će sigurno rasti iz utakmice u utakmicu u kvaliteti svoje igre zbog čega je teško očekivati da će dozvoliti iznenađenja.

Tehničarima je za direktni plasman potrebna velika "pomoć"  Zagreba tj. da Zagrepčani u posljednje dvije utakmice obje izgube ili osvoje tek jedan bod što je teško za očekivati. Ukoliko Zagreb kao favorit odigra prema očekivanjima tada je TVZ-u potrebna pobjeda protiv Karlovca za sigurnu drugu poziciju u skupini koja vodi u dodatne kvalifikacije i daje bolju poziciju u određivanju skupina.

Domaćin Karlovac u posljednja dva kola treba barem jednu pobjedu kako bi osigurao 2. ili 3.mjesto u skupini i dodatne kvalifikacije u kojima bi pokušali osigurati mjesto u Ligi što je za njih veliki uspjeh jer su se ove godine vratili u natjecanje nakon nekoliko godina izbivanja.

Riječani su  u natjecanje krenuli stvarno impresivno s velikom pobjedom protiv ZŠEM-a no nakon toga su u dvije utakmice izgubili što znači da bi im dva poraza Karlovčana vratilo u utrku, naravno uz pretpostavku da pobjede Zagreb! 

Ekipa Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta  ove godine nije krenulo prema planu no znajući ih iz prošlih sezona sigurni smo da će pokušati sve da zakompliciraju situaciju...

Sve upućuje da nas u Karlovcu očekuju uzbudljive utakmice i preporuka je da dođete u dvoranu i podržite sve ekipe!!!

Raspored možete vidjeti OVDJE
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave