UniSport Rukomet: Kvalifikacije skupine Sjever

U Zagrebu 1.3.2017. su ekipe Tehničkog veleučilišta Zagreb i Zagrebačke škole ekonomije i managementa odigrale kvalifikacijsku utakmicu za popunu poluzavršne skupine SJEVER iz koje će dvije najuspješnije ekipe nastupati na završnici UniSport prventvu u rukometu (UniSport Finals). 

Ekipama Sveučilišta u Zagrebu, Sveučilišta u Osijeku i VERN-a pridružit će se ekipa Zagrebačke škole ekonomije i menagementa koja je svladala ekipu Tehničkog veleučilišta u Zagrebu.

Momčad ZŠEM-a je bolje krenula u utakmicu te je u 10. minuti imala tri pogotka prednosti. Do kraja prvog poluvremena je momčad TVZ-a pojačala ritam  tako da se na poluvrijeme otišlo s rezultatom 8:8. TVZ je zbog isljučenja krajem prvog poluvremena u drugo krenuo s igračem manje što je ZŠEM iskoristio i poveo 9:8. Po povratku kažnjenog igrača TVZ preokreće rezultat i dolaze do dva pogotka prednosti. Nakon manje rupe u igri ZŠEM-ovci se bude i serijom od 6:0 dolaze do prednosti od četiri pogotka te privode utakmicu kraju.

Utakmica je završila pobjedom ZŠEM-a 21:19 te je momčad Zagrebačke škole ekonomije i managementa izborila nastup na poluzavršnici UniSportHR natjecanja skupine Sjever, koja će se održati 07. i 08.03.2017. godine u Zagrebu u Sportskoj dvorani Sutinska Vrela.
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave