UNIBike biciklijada odgođena na 3. listopada

Uslijed kiše koja pada dva puna dana, UNIBike biciklijada 2015 odgođena je i premještena za idući vikend, 3. listopada. Satnica, kao i svi dugi detalji ostaju isti, odnosno:

"Okupljanje sudionika predviđeno je za 10 sati kod Frankopanskoga kaštela, a start je predviđen u 12 sati.

Program se sastoji od natjecateljskog dijela i rekreativne biciklijade, čime se time postiže raznovrsnost ovisno o preferencijama pojedinca/studenta. Pravo nastupa je namijenjeno prvenstveno studentskoj populaciji, odnosno studentima dodiplomskih, preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija. UNIBike 2015 sastoji se od dva dijela - rekreativne vožnje (34 km) te XC (15km) te DH (3km) utrke. Pedprijave se zaprimaju od 10. do 26. rujna na elektroničkoj adresi biciklističkog kluba Fakulteta Prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu (bk.promet@ymail.com) ili na broj telefona (099 513 27 19). 

Organiziran je prijevoz bicikala i putnika ispred Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu (parking kod okretišta autobusa) u 7:30 sati.

Biciklijada je namijenjena u prvome planu popularizaciji biciklizma te jačanju psihofizičkog zdravlja kroz kretanje u prirodi, a svrha biciklijade je potaknuti veće korištenje bicikala kao alternativnoga načina prijevoza. "
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave