Volontiraj na EUSA Combat i stekni neprocjenjivo iskustvo!

U Zagrebu će se od 20. do 23. srpnja održavati Europska sveučilišna prvenstva u borilačkim sportovima (EUSA Combat 2023), a organizacijske pripreme za ovogodišnji najveći takav studentski sportski događaj u Europi, u punom su jeku. Kroz tri natjecateljska dana zagrebačkim će sportskim dvoranama prodefilirati preko tisuću studenata sportaša sa sveučilišta iz gotovo svih europskih država, a u realizaciji ovog hrvatskog domaćinstva pomoći će brojni volonteri.

Organizatori su upravo u tijeku druge faze prijava i provode prve intervjue s volonterima, a prijave za sve zainteresirane ljubitelje sporta, u prvom planu studente i mlade, otvorene su do 30. travnja.

Volonteri imaju priliku biti dijelom jednog od najvećih sportskih događaja ovog ljeta kroz razne timove - sportski tim, akreditacijski tim, tim za protokol i ceremonije, informacijski tim, tim za transport, tim za logistiku, medijski tim te medicinski tim. Volonterima su osigurani oprema, transport i prehrana, jednako kao i smještaj za one koji dolaze izvan Zagreba, dok sudjelovanje u volonterskom programu EUSA Combat 2023. pruža sjajnu priliku za stjecanje iskustva i znanja, upoznavanje novih ljudi iz cijele Europe, stvaranje novih prijateljstava i kontakata te razvijanje organizacijskih i komunikacijskih vještina.

Svi zainteresirani volonteri se mogu prijaviti na službenoj web stranici događaja https://combatsports2023.eusa.eu/volunteers.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave