UniSport Finals: Najbolji pješkaši stižu s UNIZG

Resorta Zelene Lagune, a natjecanje je privuklo najbolje odbojkaše i odbojkašice visokih učilišta diljem Hrvatske. 

Prvoga dana najuzbudljivijeg ljetnog sporta, topli porečki pijesak ugostio je 9 muških i 13 ženskih ekipa, a vladala je razigrana atmosfera i atraktivni potezi na terenu. Odbojka na pijeksu doista je okupila žestoku konkurenciju, što dokazuju rezultati prvog dana te iznimno kvalitetni timovi koji su pronašli svoje mjesto među četiri najbolja. Među svim tim talentiranim sportašima, studentice i studenti Sveučilišta u Zagrebu istaknuli su se kao najbolji, osvojivši još dvije zlatne medalje u nizu.

Muške ekipe natjecale su se u vrhunskim dvobojima, prikazujući svoje vještine, snagu i timski duh. Svaka utakmica bila je prava borba, a gledatelji su uživali u dinamičnim potezima, brzim reakcijama i spektakularnim skokovima. Nakon mnogo napetih mečeva, ekipa studenata Sveučilišta u Zagrebu uspjela je osvojiti naslov prvaka, pokazavši impresivno znanje i sposobnosti. Srebrnu medalju oko vrata su stavili studenti Sveučilišta u Zadru, a broncu nose studenti Tehničkog veleučilišta u Zagrebu.

Ni ženske ekipe nisu zaostajale. Gledali smo odlične dvoboje s dobrom razmjenom udaraca, a na kraju su se studentice Sveučilišta u Zagrebu ponovno istaknule kao pobjednice, uz lijepu odbojku i timski rad. Prate ih na drugom mjestu djevojke Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, dok su treće predstavnice Sveučilišta u Splitu.

“Kao prvo čestitao bih dečkima na vrhunskoj borbi i moram priznati da nam nije bilo lako. Organizacijom cijelokupnog natjecanja sam prezadovoljan kao i postignutim rezultatom. Izrazito mi je drago da smo uspjeli izboriti Europske igre koje ce se dogodine igrati u Mađarskoj. Sav trud i rad uložen u odbojku na pijesku se isplatio i izrazito sam počašćen što sam dobio priliku zaigrati za selekciju zagrebačkog Sveučilišta. Još bi se jednom htio zahvaliti svim ljudima u organizaciji kao i navijačima na savršenoj atmosferi i navijanju bez kojih ovaj uspjeh ne bi bio od tolikog značaja”, poručio je UNIZG student Tonko Pavičević.

Natjecanje je i ove godine okupio brojne gledatelje, znatiželjnike i studenate koji su navijali za svoje kolege tako da je bio izvrsna prilika za međusobno umrežavanje.

GALERIJA FOTOGRAFIJA
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave