UniSport H2O: Nacionalno sveučilišno prvenstvo u vaterpolu i plivanju sedmi put u Vukovaru

Nakon uspješno apsolviranih futsal kvalifikacija kroz cijeli studeni, za vikend 9. i 10. prosinca okrećemo se prvoj nacionalnoj završnici - UniSportH2O. Prestižno sveučilišno državno prvenstvo u vaterpolu i plivanju po sedmi put održavamo na Plivalištu Vukovar, a uvjereni smo u još jedno uzbudljivo vodeno izdanje. 

Uz Hrvatski akademski sportski savez, organizatori su Veleučilište Lavoslav Ružička u Vukovaru i Grad Vukovar, koji iz godine u godinu podižu ljestvicu kada je riječ o uvjetima i atmosferi koji zavladaju vukovarskim gradskim bazenima. 

Ukupno 150 natjecatelja s 10 visokoškolskih ustanova sudjelovati će na ovogodišnjem H2O, obećavajući dva dana vrhunskog nadmetanja. Program će započeti na bazenima svečanom ceremonijom otvaranja u subotu u 14h sati, a za razliku od prethodnih godina, sportski dio prvog dana otvaraju vaterpolisti.

Raspored vaterpolo:
15:00h polufinale UNIZG - UNIST

16:00h polufinale UNIDU - TVZ

17:00h utakmica za treće mjesto

18:00h finale i dodjela odličja

 

Nedjelja je rezervirana za plivače, a od 10h pratiti ćemo natjecanja u 10 disciplina - leđno (50m i 100m), prsno (50m i 100m), leptir (50m i 100m), slobodni stil (50m i 100m i štafeta 4x50) te naravno mješovita štafeta (4x50), nakon čega će također slijediti svečana ceremonija dodjele medalja. 

Svi ljubitelji vaterpola i plivanja UniSport H2O koji nas ne mogu gledati uživo na vukovarskim bazenima to mogu učiniti preko naših digitalnih kanala na Instagramu, Facebooku, TikToku i UniSport Digital aplikaciji. Ne propustite niti jedan trenutak akcije s bazena. Vidimo se! 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave