UniSportHR Odbojka: Četverodnevna poluzavršnica za studentice i studente

Novu 2024. godinu započinjemo jednim od naših najbrojnijih natjecanja - UniSport Odbojkom. 12 visokoškolskih ustanova imati će svoje ekipe u muškoj i ženskoj konkurenciji, a svi oni boriti će se za mjesto na UniSport Finals nacionalnoj završnici.

Nikad brojnije prijave stigle su sa Sveučilišta u Zagrebu, Sveučilišta u Rijeci, Sveučilišta u Splitu, Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Sveučilišta Sjever, Međimurskog veleučilišta u Čakovcu,  Sveučilišta u Zadru, Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, Veleučilišta Lavoslava Ružička u Vukovaru, Veleučilišta Edward Bernays i Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

Zagreb i Osijek biti će naši domaćini ovoga puta te ugostiti ekipe u SD Sutinska vrela 15. i 16. siječnja, odnosno u Dvorani Gradski vrt 17. i 18. siječnja. Iz svake regije po dvije će prvoplasirane ekipe obje konkrencije steći nastup na državnoj završnici u Poreču, a nama preostaje vidjeti hoće li to biti odbojkašice i odbojkaši najvećih hrvatskih sveučilišta kao prethodne godine ili nas čekaju iznenađenja. 

U svakom slučaju, rezultate pratiti možete uživo preko naše aplikacije UniSport Digital, dostupne za AndroidiPhone, a detalje i zanimljivosti s mjesta događanja objavljivati ćemo na našem InstagramuFacebookuTikToku.
 


RASPORED
 


 
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave