UniSport Snow: Na Platku održano prvo nacionalno akademsko prvenstvo u odbojci na snijegu

Premijerno izdanje UniSportHR Snow, nacionalne završnice u zimskim sportovima, odnosno odbojke na snijegu održali smo 1. i 2. veljače na Skijalištu Platak. 

Na prvom izdanju nastupe su zabilježili studenti devet hrvatskih visokoškolskih ustanova – Sveučilište u Zagrebu, Sveučilište u Rijeci, Sveučilište Sjever, Veleučilište Lavoslav Ružička u Vukovaru, Veleučilište PAR, Tehničko veleučilište u Zagrebu, Zagrebačka škola ekonomije i managementa, Veleučilište Ivanić-Grad te Sveučilište Jurja Dobrile u Puli.

Iskustvo novog sporta i prva ikada UniSportHR odličja

Na Platku je vladala uzbudljiva atmosfera, uz pregršt sportskih trenutaka i zabave, a i privukli smo i brojne znatiželjnike koji su skijali na stazi pokraj. 

Nakon dva dana nadmetanja, saznali smo koji su se studenti i studentice najbolje snašli u popularnom zimskom izdanju odbojke te kome najbolje odgovara sniježna podloga. U konkurenciji studentica zlato je pripalo Sveučilištu Sjever, srebrne su odbojkašice Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, a bronca ide Sveučilištu u Zagrebu. 

S druge strane, upravo su se UNIZG studenti popeli do najvišeg postolja u muškoj konkurenciji, srebrni su njihove kolege s Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, dok je bronca pripala Sveučilištu u Rijeci. Treba istaknuti i sve ostale natjecatelje i njihove voditelje koji su se imali hrabrosti i želje okušati u nečem novom, ostavljajući srce i dojam na terenu.

Natjecanje uspješno zahvaljujući suorganizatorima i partnerima

Izuzetno natjecanje ne bi bilo moguće bez podrške suorganizatora i partnera. Uz Hrvatski akademski sportski savez ogromnu pomoć dao je tehnički organizator Veleučilišta PAR, partner natjecanja Zajednica sportova Primorsko goranske županije te domaćin Goranskog sportskog centra. Zajedno smo stvorili nezaboravno iskustvo za sve sudionike.

Razne trenutke prethodna dva dana dijelili smo na našim Instagram i TikTok kanalima @unisport.hr, a galeriju fotografija pronaći možete na ovom linku

Sve studente pozivamo da pozorno prate naše društvene mreže kako bi saznali kada ćemo održati skijanje, a sve ostale da nam se pridruže dogodine kada ćemo zajedno stvarati nove uspomene!

  

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave