UniSportHR Košarka: Zadar domaćin poluzavršnice za studente

Pred nama je UniSportHR poluzavršnica u košarci za studente, a ne postoji bolje mjesto da je održimo od Grada košarke. Zadar i Športski centar Višnjik biti će domaćini vrućih akcija na terenu 20. i 21. veljače.

Studente devet visokoškolskih ustanova očekuje borba za državnu završnicu UniSport Finals u Poreču, a očekujemo atraktivne košarkaške poteze i nezaboravne trenutke studentskih rivalstava. 

Ovoga puta na poluzavršnici nastupiti će predstavnici Sveučilišta u Zagrebu, Sveučilišta u Splitu, Sveučilišta u Rijeci, Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku, Veleučilišta u Karlovcu, Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru, Sveučilišta Sjever i domaćina Sveučilišta u Zadru.

Sve će započeti 20. veljače u 15h susretom Slavonaca - UNIOS-a i VEVU-a te paralelno UNIRI-ja i VUKA-e. Čak šest susreta odigrati ćemo prvog natjecateljskog dana te još četiri drugog i naposlijetku saznati naše putnike za Finalse.

S obzirom na napetost koju nosi ovo natjecanje i želju svih timova da pokažu svoj najbolji repertoar i dođu do završnice, očekujemo uzbudljiva dva dana. Ovom prilikom sve košarkaške zaljubljenike i zadarske studente pozivamo da nam se pridruže u hramu košarke na Višnjiku ili nas prate na našoj aplikaciji UniSport Digital, dostupnoj za AndroidiPhone, kao i  InstagramuFacebookuTikToku.

  

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave