Objavljen program UniSport ViLA-e 2024!

Volonterska i Leadership Akademija UniSport ViLA u organizaciji Hrvatskog akademskog sportskog saveza, a uz potporu Ministarstva za turizam i sport, ove će godine doživjeti drugo izdanje.

Kroz dva vikenda – 22. i 23.3. te 26. i 27.4., bezbroj zanimljivih predavanja i odličnih govornika, nova će generacija volontera teorijski naučiti što znači sudjelovati na velikim sportski, manifestacijama. Osim toga, polaznicima Akademije bit će predstavljene daljnje mogućnosti i prilike u sustavu volontera Hrvatskog akademskog sportskog saveza, od kojih su neke za nabrojati FISU Cheerleading, FISU Forum koji se po prvi put održava u Hrvatskoj i već tradicionalni UniSport Finals!

Program će se provoditi online petkom popodne te subotom ujutro kroz četiri tematska dana u kojima ćemo obraditi teme poput: što je akademski sport i koje mogućnosti volontiranja nudi, što je sportski menadžment i kako se snaći u nepredvidim situacijama, uloga hospitality i guest management-a na sportskim eventima te kako ostvariti dodanu vrijednost branda putem društvenih mreža.

Sudjelovanje na akademiji je besplatno, a predavači će biti osobe sa značajnim iskustvom na voditeljskim pozicijama u sportskom menadžmentu (na engleskom i hrvatskom jeziku).

Cjelokupni program i sve informacije o UniSport ViLA-i (uključujući i kako se prijaviti) možete pogledati ovdje.

P.S. Danas je posljednji dan za prijave stoga požurite 


 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave