UniSportHR Combat: Završeno premijerno nacionalno prvenstvo u hrvanju i hrvanju na pijesku

Prvo izdanje UniSportHR Combat natjecanja u hrvanju i hrvanju na pijesku okupilo je gotovo 70 sportaša s čak deset visokoškolskih ustanova diljem Hrvatske. Natjecanje se održalo 8. i 9. lipnja na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, gdje su studenti pokazali svoje hrvačke vještine i borbeni duh. Na događanju su sudjelovali predstavnici Međimurskog veleučilišta u Čakovcu, Sveučilišta J.J. Strossmayer u Osijeku, Sveučilišta u Puli, Sveučilišta u Zadru, Sveučilišta u Zagrebu, Sveučilišta u Splitu, Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, Sveučilišta Sjever te Veleučilišta Ivanić-Grad.


UniSportHR Hrvanje

Gotovo 50 studenata sportaša s sedam visokoškolskih ustanova sudjelovali su na premijernom prvom izdanju UniSportHR hrvanja modificiranim stilom. Gledali smo predstavnike Međimurskog veleučilišta u Čakovcu, Sveučilišta J.J. Strossmayer u Osijeku, Sveučilišta u Puli, Sveučilišta u Zadru, Sveučilišta u Zagrebu, Tehničkog veleučilišta u Zagrebu te Veleučilišta Ivanić-Grad .

FS 65 kg
1. PULJIĆ Hrvoje UNIOS
2. GRUBEŠIĆ Tomislav UNIZG

FS 74 kg
1. REBIĆ Matej TVZ
2. IVANOVIĆ Marin UNIOS
3. KARZEN Nikola UNIZG
3. NEUBAUER Stjepan UNIOS

FS 83 kg
1. VRDOLJAK Vid UNIOS
2. MATKOVIĆ Josip UNIOS
3. KOVAČEVIĆ David UNIZG
3. FRANOV Antonio UNIZG

FS 92 kg
1. ZURIĆ Krešimir UNIZD
2. MARIN Tomić UNIZG
3. RADAN Vinko UNIZG
3. HUDOLETNJAK Mihael UNIOS

FS 125 kg
1. MIKULIĆ Marin UNIOS
2. JANČIJEV Vilim UNIZG
3. DILICA Fran UNIZG

FW 60 kg
1. DUVNJAK Iva UNIZG
2. DRAGAŠ Veronika MEV

FW 70kg 
1. DOLIĆ Nika UNIZG
2. PROTULIPAC Kiara UNIPU
3. BONIĆ Lucija UNIPU

U ekipnom plasmanu titulu su osvojili studenti Sveučilišta u Zagrebu, srebrni su studenti Sveučilišta J.J. Strossmayer u Osijeku, dok je bronca pripala Sveučilištu u Zadru. Iako su nakon muškog dijela natjecanja Osječani imali prednost od nekoliko bodova, u ženskom dijelu turnira nisu imali predstavnicu zahvaljujući čemu je ekipa Zagreba napravila preokret. 

SVI REZULTATI

GALERIJA


UniSportHR Hrvanje na pijesku

Drugog dana natjecanja na pješčani teren Kineziološkog fakulteta u Zagrebu izašli su hrvači na pijesku, a pedeset predstavnika predstavljalo je boje šest visokoškolskih ustanova.

FS 70kg
1. REBIĆ Matej TVZ
2. LJUBENKO Leo UNIZG
3. KOLAREVIĆ Šima UNIOS
3. NEUBAUER Stjepan UNIOS

FS 80kg
1. MATAK Grgur UNIZG
2. VRDOLJAK Vid UNIOS
3. KIŠ Matija TVZ
3. FRANOV Antonio UNIZG

FS 90kg
1. HADER Tomislav UNIZG
2. VAROVIĆ Alan UNIZG
3. ROGALO Goran UNIOS
3. VUKOVIĆ Toni UNIOS

FS 125kg 
1. CONAR Nikola UNIN
2. NOVTIĆ Bernard UNIZG
3. SALAJEC Mihael UNIZG
3. MIKULIĆ Marin UNIOS

FW 60kg 
1. DRAGAŠ Veronika MEV
2. DUVNJAK Iva UNIZG

FW 70kg
1. GERIĆ Iva UNIZG
2. ALUJEVIĆ Nera UNIST

FW 76kg
1. HORVAT Petra UNIZG
2. DOLIĆ Nika UNIZG

U ekipnom poretku studenti Sveučilišta u Zagrebu stigli su još jednom do ukupne titule s 43 boda, još jedno srebro pripalo je studentima Sveučilišta J.J. Strossmayer u Osijeku, a iznenađenje su napravili studenti Tehničkog veleučilišta u Zagrebu kojima ide bronca.

SVI REZULTATI

GALERIJA FOTOGRAFIJA
 

Hvala svima koji su bili dio premijernog UniSportHR Combat - hrvanja i hrvanja na pijesku, službeno 20. i 21. sportu na repertoaru Hrvatskog akademskog sportskog saveza. Posebna zahvala ide Hrvatskom hrvačkom savezu te Kineziološkom fakultetu u Zagrebu za svu suradnji i pomoć kako bi ovo natjecanje bilo moguće. Radujemo se budućim susretima i nadamo se da će ovi događaji postati tradicija koja će okupljati najbolje sveučilišne hrvače iz cijele zemlje.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave