Unisport
Česta pitanja
Na našem webu pronaći ćeš sve članice koja su dio UniSport HR obitelji. Jednostavno izaberi onu članicu gdje studiraš i javi im se na mail koji stoji u kontaktu.
Registracija na UniSport HR bazu traje svega nekoliko minuta. Sve što trebaš napraviti je kliknuti na link "Registracija" u footeru i pratiti sustav koji će od tebe tražiti osnovne informacije i profilnu sliku za akreditaciju.
Ako si natjecatelj, u bazi ćeš imati svoj osobni profil na kojem možeš pratiti svoje rezultate, statistike i nastupe za Sveučilište na kojem studiraš. Tvoji profesori i voditelji jedino te putem baze mogu prijaviti na natjecanje, a nama je zahvaljujući njoj vrlo lako izraditi tvoju akreditaciju. Nadalje, dali smo si truda te nadogradili zapisnički sustav s još detaljnijim statistikama i podacima s modernim prikazom, za web stranicu već znaš, a uskoro stiže i nova mobilna aplikacija.
Fotografije s natjecanja u organizaciji Hrvatskog akademskog sportskog saveza (UniSport HR) možeš pronaći kod pregleda galerija na naslovnoj stranici unisport.hr. Galerije pojedinih sportova i unisport natjecanja koje vode na vanjski Google Disk link, dostupne su i na prikazu rezultata te natjecanja.