U susret Međunarodnom danu volontera

Međunarodni dan volontera obilježava se svake godine 5. prosinca, a odluku o tome da bi se ovaj dan uopće trebao proslavljati donijela je skupština Ujedinjenih naroda još davne 1985. Iako bi se svi zajedno češće trebali prisjetiti ljudi koji nesebično daju svoje vrijeme, vještine i dobro raspoloženje te bez kojih nijedan UniSport HR događaj ne bi bio moguć, Međunarodni dan volontera je jedinstvena prilika da im se zahvalimo i da ih stavimo u prvi plan. 

Stoga smo ovogodišnju proslavu odlučili učiniti posebnom te ćete od sutra, 29. studenog pa sve do 5. prosinca na našoj Facebook i Instagram stranici imati prilike upoznati neke od naših najvjernijih volontera te čuti njihove priče. 
Naši dragi volonteri rado će s vama podijeliti svoja iskustva, promovirati svoje vrijednosti i motive te zajedno sa svima nama proslaviti sav svoj uloženi trud kroz godine. Ideja nam je njihove napore učiniti vidljivim na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini, javnosti približiti dobrobiti i vrijednosti volontiranja te potaknuti neke nove generacije da se uključe u volontersko iskustvo uz sveučilišni sport u Hrvatskoj. 

Ukoliko i Ti želiš upoznati najzabavniju ekipu najvećega srca, javi nam se i postani dijelom tima koji već godinama ispisuje stranice hrvatske sportske povijesti. Teško bi bilo nabrojati projekte u kojima su stalno s nama, poput nacionalnih, europskih i svjetskih prvenstva, Međunarodne veslačke regate Sv. Duje, Studentskog dana sporta i još brojnih drugih projekata, koji su uistinu ostvareni isključivo zahvaljujući nepresušnom volonterskom srcu.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave