Osma titula u nizu za futsalerke Sveučilišta u Zagrebu

Jutarnji futsal program drugog dana UniSport Finalsa otvorile su utakmice za treće mjesto jučer visoko poraženih ekipa Sveučilišta Sjever i Sveučilišta u Zadru, koje su danas tražile put do brončane medalje. Od početka je bilo jasno kako Sveučilište u Sjeveru nema snage za nametnuti tempo utakmice te je rezultat na kraju pokazao 17:0. 

Uslijedilo je veliko finale između Sveučilišta u Zagrebu i domaćih predstavnica Sveučilišta u Splitu. Od početka smo vidjeli utakmicu koja išla ‘na mlin’ Zagrepčanki, ako govorimo o posjedu lopte i pokušaja iz svih kuteva, međutim golmanica Sveučilišta u Splitu, koje je na kraju i dobila titulu za najbolju vratarku, skidala je sve udarce koji su se slijevali prema njenom golu. 

Za najbolju igračicu turnira izabrana je Tomislava Matijević iz pobjedničkih redova dok su titulu za najbolju vratarku i najbolju strijelkinju odnijele studentice Sveučilišta u Splitu - prva Paula Karmela Matković, a druga Ivana Ćubić.

"Jučerašnja utakmica bila je protiv ekipe Sjevera i lagano smo prošli kroz to polufinale. Znali smo da nam je pravi fokus ustvari današnja finalna utakmica i znale smo što nas u njoj čeka. Nedavno smo u Sv. Martinu na Muri osvojile zlato i to upravo protiv ovih  djevojaka i znale smo da će danas biti teže jer će one biti još motiviranije. Mislim da smo pokazale dosta dobro prvo poluvrijeme i da nam je prvi pogodak otvorio utakmicu. Kasnije je presudila njihova duža klupa, a i to je ekipa koja već dugo godina igra zajedno. Ja sam ponosna na svoje cure i kako smo odigrale - dale smo sve od sebe od prve do zadnje, pokazale da možemo i da će to s godinama biti se bolja i bolja ekipa, a našem današnjem protivniku čestitam na prvom mjestu", podijelila je Petra Baldin, studentica Sveučilišta u Splitu. 

Fotke futsal utakmice pronađite u našem UniSport albumu.
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave