NI KIŠA NIJE ZAUSTAVILA PJESKAŠE NA STROŽANCU

Nakon popodnevnog pljuska na plaži Strožanac u Podstrani, naši su odbojkaši ipak zaigrali svoje utakmice odbojke po pijesku prema rasporedu.

U prvoj utakmici studenti sa Sveučilišta u Slavonskom Brodu bili su dominantni nad studentima TVZ-a i s 21:13 i 21:12 pobijedili protivnički par. Drugi susret odbojke na pijesku između odbojkaša Sveučilišta J.J. Strossmayera iz Osijeki Sveučilišta u Zadru nije se odigrao pa su tako odbojkaši Zadra s 2:0 u setovima upisali pobjedu.

U nastavku su odbojkaši iz Slavonskog Broda ponovno s 2 dobivena seta bili bolji od protivnika iz Zagreba. Dalmatinski susret danas je otišao u Zadar, a Zadrani su također u oba seta bili bolji od odbojkaša sa splitskog Sveučilišta. Nakon poraza od studenata sa Sveučilišta u Slavonskom Brodu, odbojkaši Sveučilišta u Zagrebu bili su bolji od druge slavonske ekipe, Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku (2:0). Zadnju utakmicu dana odigrali su odbojkaši TVZ-a koji su upisali svoj drugi poraz, a bolji od njih bili su Splićani i dobila oba seta.

Na drugom terenu paralelno s muškim utakmicama igrale su se i utakmice u ženskoj konkurenciji. Po dvije pobjede danas su upisale odbojkašice Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta u Splitu. Zagrepčanke svojim protivnicama nisu ostavile prostora za igru te su sve setove pobijedile visokim razlikama (21:5, 21:11 TVZ i 21:4, 21:6 Veleučilište Vukovar). Splićanke su također dobile oba seta, u prvoj su utakmici bile bolje od Zadranki, a u drugoj su slavile na Sveučilištem Sjever. Odbojkašice Sjevera su uz jedan poraz ostvarile i pobjedu nad studenticama iz Osijeka (21:11, 16:21, 15:10). U slavonskom “sudaru” su Vukovarke s 2:0 bile bolje od Brođanki. Nakon atraktivnog i kišnog dana na Strožancu s nestrpljenjem čekamo sutrašnju završnicu i nove državne prvake.

Rezultate svih mečeva možete pronaći klikom na link, a sve fotke u našem ALBUMU.


 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave