ZAGREB, BERNAYS, SPLIT I DUBROVNIK PLASIRALI SE NA ZAVRŠNICU U FUTSALU

Momčadi Sveučilišta u Zagrebu, Visoke škole Edward Bernays, Sveučilišta u Splitu te Sveučilišta u Dubrovniku, plasirale su se na završnicu UniSport HR sveučilišnog prvenstva u futsalu. Ove četiri momčadi upisale su najviše bodova kroz sedam odigranih kola, a sada je pred nama final-four turnir, koji će se u sklopu UniSport HR Finalsa, održati u Splitu 18. i 19. srpnja, kada ćemo doznati novog nacionalnog futsal prvaka. Sve utakmice ovogodišnje UniSport HR Futsal lige bile su dostupne u prijenosu uživo putem YouTube kanala UniSport TV (www.youtube.com/unisporttv). 

6. i 7. kolo u Osijeku donijelo 3/4 finalista

Posljednja dva kola UniSport HR Futsal lige odigravala su se 16. lipnja u Osijeku, a iz ove skupine, čak tri momčadi osigurale su svoj plasman na final-four u Splitu.

Kao prvoplasirani na ljestvici, to su predstavnici Sveučilišta u Zagrebu, koji su u okršaju s momčadi Sveučilišta u Splitu slavili s rezultatom 3:1. Splićani su pak upisali visoku pobjedu protiv domaće ekipe Sveučilišta u Osijeku, nadvladavši ih s 9:2. Predstavnici Sveučilišta u Osijeku poraženi su i od Sveučilišta u Dubrovniku pa su tako ostali bez plasmana na UniSport Finalse.

Bez Zadarskih predstavnika u Zagrebu

Kako je Sveučilište u Zadru odustalo od nastupa, u utakmicama 6. i 7. kola UniSport HR Futsal lige, odigranih 16.6. u zagrebačkoj S.D. Martinovka, nastupile su tri momčadi.

Ekipa Visoke škole Edward Bernays slavila je nad Tehničkim veleučilištem u Zagrebu s rezultatom 5:4 te su se kao drugoplasirani kvalificirali za nastup na nacionalnoj završnici u Splitu 18. i 19. srpnja.

TVZ je upisao i poraz od ekipe Sveučilišta u Slavonskom Brodu (4:7) u derbiju začelja, zauzevši tako pretposljednje mjesto na ljestvici, iza upravo Sveučilišta u Slavonskom Brodu, a ispred zadarskih predstavnika, koji su bez bodova.

 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave