Košarka (M): Poznati putnici za Rovinj iz skupine B

Momčadi Sveučilišta u Rijeci i Sveučilišta u Zadru uvjerljivim su igrama rezervirale svoja mjesta na UniSport HR Finalsima, završnici nacionalnih sveučilišnih prvenstava, koji će se održavati od 21. do 24. svibnja u Rovinju.

Utakmice košarkaške poluzavršnice skupine "B" u konkurenciji studenata, održane su 3. i 4. ožujka u Rijeci (S.D. "Dinko Lukarić"), a uz spomenute dvije momčadi, nastupali su predstavnici Veleučilišta u Vukovaru i Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, koji su ove sezone ostali bez plasmana na završnicu natjecanja.

Riječani već godinama unatrag pokazuju kvalitetu u košarkaškim natjecanjima i redovit su sudionik "final-four" turnira, a kada tome pridodamo prednost domaćeg terena, njihov maksimalan učinak u ovim utakmicama ne čudi.

Reprezentativci Riječkog sveučilišta upisali su tri pobjede u tri susreta, a odmah iza njih nalaze se drugoplasirani Zadrani s dvije zabilježene pobjede, dok su Vukovarci svoju jednu pobjedu upisali protiv TVZ-a.

Utakmice poluzavršnice za skupinu "A" odigravat će se 10. i 11. ožujka u Zagrebu, a na njima će sudjelovati momčadi Sveučilišta u Zagrebu, Sveučilišta u Splitu, Sveučilišta u Osijeku te Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta.

Više informacija i rezultate možete pratiti na: https://www.unisport.hr/hr/kosarka-m-20192020

FOTO: Jan Mastrović / Mastrovic Photography
 

 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave