UniSport odbojka na pijesku, badminton i stolni tenis 27. i 28.9. u Zadru

Preostala tri državna sveučilišna prvenstva za akademsku godinu 2018./2019., ona u odbojci na pijesku, stolnom tenisu i badmintonu održat će se 27. i 28. rujna u Zadru, a okupit će predstavnike devet hrvatskih sveučilišta i veleučilišta.

Natjecanje u odbojci na pijesku najbrojnije je po broju sudionika, a zadarska plaža "Kolovare" u subotu od 9 sati će biti poprište uzbudljivih mečeva na kojima će sudjelovati studentice i studenti Sveučilišta u Zagrebu (m/ž), Sveučilišta u Splitu (m/ž), Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku (m/ž), Sveučilišta u Rijeci (m/ž), Sveučilišta u Zadru (m/ž), Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru (m/ž), Tehničkog veleučilišta u Zagrebu (m/ž), Veleučilišta u Slavonskom Brodu (ž) i Veleučilišta u Karlovcu (ž).

U sportskom centru "Višnjik" istovremeno će se odvijati preostala dva prvenstva pa će se tako u "dvorani 2" Zagrepčani, Riječani i domaćini Zadrani nadmetati u badmintonu, dok će stolnotenisači (UNIZG, UNIST, UNIRI, UNIZD, TVZ) svoj nastup otvoriti u petak od 19h, a nastaviti u subotu u "dvorani 1".

Motivacije za pobjedu, što obećava i odlične mečeve, vjerujemo, neće nedostajati, pogotovo iz razloga što će odličje oko vrata budućim prvacima i prvakinjama biti ulaznica za nadolazeće 5. Europske sveučilišne igre, koje se održavaju idućega ljeta u Beogradu.


 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave