U Zadru se 19.3. održava drugi dio 4. i 5. kola UniSport Futsal Lige

Lokacija: SD Mocire, Zadar

U utorak, 19. ožujka, u zadarskoj sportskoj dvorani "Mocire", održava se drugi dio susreta četvrtog i petog kola UniSport HR Futsal lige za akademsku godinu 2018./2019. 

Sudjeluje domaća momčad Sveučilišta u Zadru, branitelj naslova nacionalnog prvaka, Sveučilište u Osijeku, ovogodišnji debitant, Veleučilište u Požegi te momčad koja je trenutno u samom vrhu tablice, Tehničko veleučiište u Zagrebu. Pred ovim ekipama su četiri utakmice, prema pripadajućem rasporedu (https://www.unisport.hr/hr/futsal-m-20182019), nakon kojih ćemo kompletirati prvih pet kola te se okrenuti prema posljednja dva, koja će se 2. travnja paralelno održavati u Osijeku i Vukovaru. Po odigranih sedam kola, najbolje četiri plasirane ekipe izborit će nastup na final-four turniru, koji će se održati u sklopu UniSport Finalsa u drugoj polovini svibnja u Rovinju. 

Podsjetimo, u prvom dijelu 4. i 5. kola, održanom 12. ožujka u Splitu, dvije pobjede upisala je momčad Sveučilišta u Zagrebu, koja trenutno drži čelno mjesto na taablici, a po jednu pobjedu je upisala trenutno drugoplasirana momčad Sveučilišta u Splitu te momčad Veleučilišta u Vukovaru, dok je ZŠEM ostao bez bodova.
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave