Košarkaške kvalifikacije 5. i 6. ožujka u Zagrebu i Splitu

UniSport Finalsi 2018./2019., sve nam se više bliže, a s njima se zagrijava i atmosfera na terenima ekipnih sportova. Putnici za Rovinj iz reda rukometaša već su neko vrijeme poznati, futsal liga je do sada ozbiljno zahuktala, a sada je red je došao i na košarku, čije će se kvalifikacijske utakmice odvijati 5. i 6. ožujka u Zagrebu i Splitu. 

U splitskom dijelu kvalifikacija, koje će se odvijati u S.D. "Dračevac", nastupat će momčadi Sveučilišta u Splitu, Sveučilišta u Zadru, Veleučilišta u Rijeci i Sveučilišta Sjever, a odigrat će se ukupno šest utakmica kroz tri kola, prema rasporedu koji vidite na priloženoj grafici.

Istovremeno će se u zagrebačkom Domu košarke "Cedevita" po istom principu odigravati susreti između Veleučilišta VERN, Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Tehničkog veleučilišta u Zagrebu i Zagrebačke škole ekonomije i managementa.

Svim sudionicima želimo puno sreće, a rezultate i informacije o daljnjem tijeku natjecanja pratite na UniSport HR komunikacijskim kanalima.
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave