Rezultatska neizvjesnost u prvom danu UniSport Futsal Lie

Tri od četiri utakmice prvog kola UniSport HR Futsal lige za ak. god. 2018./2019. odigrane su danas u zagrebačkoj dvorani "Martinovka". Rezultatska neizvjesnost do zadnjih sekundi ono su po čemu će prvi natjecateljski dan zasigurno ostati upamćen među igračima.

Najava toga viđena je već u uvodnom susretu, koji je bio svojevrsna repriza prošlogodišnjeg finala. S jedne strane domaća ekipa Sveučilišta u Zagrebu, a s druge prošlogodišnji nacionalni prvak, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Nakon posljednjeg zvižduka na semaforu je ostalo početnih 0:0, mada je na terenu prštalo od prilika s obje strane. Za ispuštena tri boda na domaćem terenu, zasigurno će na kraju najviše žaliti zagrepčani, koji su ovu utakmicu igrali u oslabljenjijem sastavu s obzirom na to da dio igrača danas nastupa u četvrtfinalu nacionalnog malonogometnog kupa.

Drugi susret je ulogu favorita zasigurno pripisivao momčadi Sveučilišta u Splitu, pogotovo kada se u obzir uzme broj prvoligaša koji za istu nastupaju, no, ekipa Tehničkog veleučilišta u Zagrebu imala je nešto za reći po tom pitanju. Nakon vodstva Splićana od 1:0, u drugom poluvremenu TVZ-ovci izjednačuju te u posljednjih 9 sekundi preokreću utakmicu te s rezultatom od 1:2 upisuju tri vrijedna boda.

Posljednja utakmica dana, sučelila je momčadi Sveučilišta u Zadru i Zagrebačka škola ekonomije i managementa, koji su bodove podijelili odigravši 2:2.

Posljednja utakmica prvoga kola odigrat će se sutra, 27. veljače u 15:30h između Veleučilišta u Požegi i Veleučilišta Lavoslav Ružička iz Vukovara.

Sve rezultate pratite na www.unisport.hr
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave