Futsal (M): Zadar, Vukovar i TVZ izborili UniSport Futsal Ligu!

U susretima elitne kvalifikacijske skupine A, održanima 29. i 30. siječnja u zagrebačkoj dvorani "Martinovka", saznali smo i posljednje ovogodišnje UniSport HR Futsal ligi, koja započinje 24. veljače. 

Nakon tri odigrane utakmice, najuspješnijom se pokazala momčad Sveučilišta u Zadru s devet osvojenih bodova i maksimalnim učinkom. Ekipa Tehničkog veleučilišta u Zagrebu je dvama pobjedama i porazom izborila drugo mjesto s šest bodova, dok se trećim mjestom, također vrijednim plasmana u Ligu, okitila momčad Veleučilišta u Vukovaru. Bez upisanih bodova i bez nacionalne sveučilišne futsal lige, ostala je momčad Veleučilišta u Karlovcu.

Susretima kvalifikacijske skupine A, završena je kvalifikacijska faza UniSport HR Futsal lige za ak.god. 2018./2019., a nakon natjecateljske pauze za vrijeme ispitnih rokova, od 24. veljače započinju natjecanja u ligi, nakon kojih će najuspješnije 4 ekipe sudjelovati na "final-four" turniru u sklopu UniSport HR Finalsa, a za titulu najuspješnijeg na nacionalnoj razini. 

Rezultati svih utakmica u faza natjecanja u okviru ovogodišnje Lige, dostupni su na: https://www.unisport.hr/hr/futsal-m-20182019 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave