Odbojka na pijesku, košarka 3x3 i badminton 29.9. u Zagrebu

Zaključak sportsko-natjecateljske sezone UniSport HR u ak.god. 2017./2018., održat će se u subotu, 29. rujna na trima lokacijama u Zagrebu u organizaciji Hrvatskog akademskog sportskog saveza. Malo jarunsko jezero, Studentsko naselje "Stjepan Radić" te Zagrebački velesajam, tako će okupiti studente hrvatskih visokoškolskih institucija koje će se od jutra do poslijepodneva natjecati u odbojci na pijesku, košarci 3x3, UniFIT-u te badmintonu, a time se stavlja pečat na jednu od najuzbudljivijih sezona na domaćem i međunarodnom planu hrvatskog studentskog sporta. 

Natjecanje u odbojci na pijesku održavat će se u sklopu ŠRC Jarun (Malo jezero) s početkom u 9 sati, a po broju sudionika je najbrojnije od ova četiri sporta te će okupiti predstavnike Sveučilišta u Splitu (ž), Sveučilišta u Rijeci (m/ž), Sveučilišta u Zadru (ž), Sveučilišta u Osijeku (m/ž), Sveučilišta u Zagrebu (m/ž), Veleučilišta VERN' (ž), Veleučilišta u Slavonskom Brodu (ž), Veleučilišta u Vukovaru, Sveučilišta Sjever (m/ž), Tehničkog veleučilišta Zagreb (m), Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta (ž) te Veleučilišta u Karlovcu (ž).

Uzbuđenja u košarci 3x3 odvijat će se također u slopu ŠRC Jarun, s početkom u 10:00 sati (Malo jezero), a natjecat će se ekipe Sveučilišta u Splitu (m/ž), Sveučilišta u Rijeci (m), Sveučilišta u Zadru (m/ž), Sveučilišta u Zagrebu (m/ž), Veleučilišta u Vukovaru (m), Sveučilišta Sjever (m/ž), Tehničkog veleučilišta Zagreb (m), Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta (m) te Veleučilišta u Rijeci (m). 

Prvenstvo u badmintonu odvijat će se u paviljonu 25 Zagrebačkog velesajma, odnosno u badmintonskom centru "Turbo limač" od 9:30 sati, a nastupit će Sveučilište u Zagrebu (m/ž), Tehničko veleučilište Zagreb (m/ž), Sveučilište Sjever (m/ž), Sveučilište u Rijeci (m/ž), Sveučilište u Zadru (m/ž) te Zagrebačka škola ekonomije i menadžmenta (m).

****** OBAVIJEST - update 29.09. / 17,45h ****** Zbog neočekivanih tehničkih poteškoća, nažalost smo bili prisiljeni otkazati za planirano natjecanje u UniFIT-u. Iskrene isprike svim prijavljenim natjecateljima, kao i svima koji su bili zainteresirani za praćenje istog. Ostali događaji odvijaju se po planu.

Sportske aktivnosti nastavljaju u još većem razmjeru - kako na nacionalnoj, tako i na lokalnim razinama - u akademskoj godini 2018./2019., o čemu ćemo vas redovito izvještavati na UniSport komunikacijskim kanalima. 


 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave