Hrvatska 10 - 3 Njemačka., s Ukrajinom biti ili ne biti

Drugi dan Svjetskog sveučilišnog futsal prvenstva na teren Halyk Arene istrčala je jedna motivirana, posložena i visoko-koncentrirana ekipa, koja je odlučila svima pokazati da još nije vrijeme ni za kakvo otpisivanje. Unatoč jučerašnjem porazu od Tajlanda, dečki su pokazali snagu psihe i snažnog timskog duha, a utakmicom su vladali od prvoga zvižduka. Nijemci su ponudili jednu borbenu utakmicu, u kojoj nisu odustajali do samoga kraja, ali Hrvatska je jednostavno bila bolja. Užitak je bio gledati naše dečke kako nižu golove i akcije te kako s dvije znamenke na semaforu popravljaju do danas negativnu gol-razliku. Ipak, nema mjesta prevelikoj ekstazi, jednako kao jučer nakon poraza i danas misli usmjeravamo primarno na posljednju grupnu utakmicu, koja nas očekuje sutra protiv opasne Ukrajine. Čeka nas utakmica odluke za prolaz u daljnu fazu natjecanja.

Prijenos uživo sa Svjetskog sveučilišnog futsal prvenstva je od danas (napokon) omogućen putem FISU LIVESTREAM platforme na https://livestream.com/FISU/. Streama se "u komadu" iz svake od dvije dvorane pa pratite u rasporedu na https://wucfutsal2018.com/ gdje koja ekipa igra (napomena - da biste vidjeli prošle utakmice pa tako i našu današnju, samo na vremenskoj traci videa vrtite unatrag). 
Naši dečki sutra igraju s Ukrajinom u Almaty Areni od 10h po hrvatskom vremenu (14h po kazahstanskom). Ukrajinci su slavili nad Njemačkom 6:1, a danas nad Tajlandom 3:1, tako da nam je ova utakmica biti ili ne biti. 

Neće biti lako, ali idemo hladne glave i ludog srca, tako da budite uz #uniCRO ekipu sutra
 

 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave