Zagrebu dvostruko zlato u stolnom tenisu

Sportska dvorana Gimnasium od jutra je okupila stolnotenisače u njihovoj borbi za odličja na ovogodišnjem UniSport Finals-u.

U muškom dijelu turnira, stolnotenisači Sveučilišta u Zagrebu zlato su osvojili pobijedivši studente Sveučilišta u Rijeci sa sva tri dobivena seta. Zagrepčani su do zlata došli nakon pobjede Osijeka u polufinalu kojeg su dobili također sa sva tri osvojena seta. Njihov protivnik u borbi za zlato do finala je došao pobjedom protiv TVZ-a (3:1). U utakmici za treće mjesto slavili su stolnotenisači TVZ-a koji su s 3:0 pobijedili Osijek.

Kod stolnotenisačica, finalisti su bili jednaki – Riječanke i Zagrepčanke. Jedne su do finala došle preko Zadra, dok su druge slavile protiv Osijeka. Stolnotenisačice Sveučilišta u Zagrebu su u polufinalu s 3:0 svladale Sveučilište u Zadru dok su studentice Sveučilišta u Rijeci svoje mjesto u finalu osigurale tek nakon petog seta protiv Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.

Utakmica za broncu pripala je Osječankama koje su s 3:1 u setovima bile bolje od Zadranki. U finalu su stolnotenisačice Zagreba sa sva tri osvojena seta lakoćom došle do zlatne medalje.

Čestitamo svim sudionicima stolnoteniskog natjecanja.

 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave