UniSport Futsal Liga: Iznenađenja u kvalifikacijama kao najava uzbudljivog nastavka sezone

UniSport Futsal natjecanje danas je ponovo ponudilo pravu dramu i možemo reći da su se desila iznenađenja iako svi koji nas prate znaju da je u UniSport natjecanjima sve moguće. Veleučilište u Slavonskom Brodu i Tehničko veleučilište u Zagrebu preostala su dva sudionika UniSport Futsal lige u sezoni 2017./2018. Sportska dvorana Martinovka, kultno mjesto studentskog futsala, svjedočila je još jednom uzbudljivom futsal "okršaju"!!!

Skupina "A"

Danas je počelo sve "po planu", Dubrovnik je porazio TVZ rezultatom 5:3, no već u drugoj utakmici je Dubrovnik teško poražen rezultatom 8:1 od Veleučilišta Baltazar (Zaprešić). Ta dva rezultata su dala naslutiti u kojem smjeru sve ide tj. Baltazar kao sudionik Lige u zadnjih nekoliko godina imao je otvoren put. U zadnjoj utakmici TVZ-u je trebala pobjeda od pet golova razlike kako bi napravili iznenađenje. Upravo to se i dogodilo i TVZ po prvi puta stječe pravo nastupa u Ligi!!!

Skupina "B"

U ovoj skupini je Zadar bio favorit zbog rezultata u prošlim sezonama i nekako se očekivao njihov prolaz u Ligu. Karlovac i Slavonski Brod su u prvoj utakmici pružili odličnu predstavu u kojoj su Brođani pobijedili rezultatom 4:2. U drugoj utakmici skupine Zadar je prilično uvjerljivo svladao Karlovac rezultatom 6:1 i trebao im je barem bod da i se kvalificirali u Ligu. S tom računicom se ekipa Veleučilišta u Slavonskom Brodu nije složila i pobjedom 6:4 osigurala povijesni nastup u UniSport Futsal Ligi!!!

Rezultate i tablice UniSport natjecanja možete vidjeti OVDJE

Sudionici UniSport Futsal lige u sezoni 2017./2018.

  1. Veleučilište VERN'
  2. Veleučilište u Vukovaru
  3. Sveučilište u Splitu
  4. Sveučilište u Zagrebu
  5. Veleučilište u Šibeniku
  6. Sveučilište J. J. Strossmayera u Osijeku
  7. Veleučilište u Slavonskom Brodu
  8. Tehničko veleučilište u Zagrebu

Natjecanje u UniSport Futsal Ligi počinje krajem veljače 2018. i kroz nekoliko dana ćemo znati detaljan raspored natjecanja.
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave