Jaka podrška na odbojkaškim terenima

Pokazano je veliko zanimanje za odbojku, sudeći po povicima podrške iz publike. Utakmice su igrane u srednjoj školi Biograd s početkom u 13 sati te su trajale sve do 21 navečer, a snage su odmjerile ekipe Osijeka, Splita, Rijeke i Zagreba.

Prvu utakmicu odigrali su dečki sa Sveučilišta u Osijeku i Sveučilišta u Splitu. Kao pobjednici s rezultatom 3:0 slavili su odbojkaši Osijeka. Prvi set završio je rezultatom 25:20, drugi s čak 16 razlike (25:9), a treći s rezultatom 25:16. Cijeli susret trajao je sat vremena i deset minuta.

Drugi okršaj imali su odbojkaši Sveučilišta u Rijeci i Sveučilišta u Zagrebu. Konačan rezultat identičan je onomu na utakmici prije, ovoga puta u korist Zagreba. Meč je trajao koju minutu kraće nego prethodni, sat i šest minuta. Prvi set Zagrepčani su osvojili s 25:16, kraj drugog seta dočekali smo s rezultatom 25:22, a treći set je okončan rezultatom 25:17.

Na parket dvorane u Biogradu stigle su ženske ekipe i to one Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta u Splitu. Ova borba bila je nešto neizvjesnija, s obzirom da su prvi set osvojile odbojkašice Zagreba s 25:17, ali u drugom su Splićanke izjednačile s rezultatom 25:22. Drugi i treći set osvojile su Zagrepčanke s rezultatima 25:22 i 25:20. Bila je ovo najduža odbojkaška utakmica danas, u trajanju od sat vremena i četrdeset dvije minute.

Zadnju utakmicu odigrale su odbojkašice Sveučilišta u Rijeci i Sveučilišta u Osijeku. Rezultat je isti kao u prve dvije utakmice, 3:0 u korist Rijeke. Prvi set završio je rezultatom 25:18, drugi 26:24, a treći set s rezultatom istim kao u prvom, 25:18. Utakmica je trajala sat vremena i devetnaest minuta.

Bio je ovo zanimljiv odbojkaški dan, a sutra su na rasporedu borba za 3. mjesto te veliko finale u kojemu nam ostaje za vidjeti koja ekipa igra najbolju odbojku. Muško finale između Osijeka i Zagreba na rasporedu je u 15 sati, a žensko između Zagreba i Rijeke u 19 sati u srednjoj školi Biograd.


 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave