Odigrana prva tri kola u stolnom tenisu

Jutros su odigrana prva tri kola stolnoteniskog turnira za studentice i studente na ovogodišnjem UniSport Finalsu. Grupu A ženskog dijela turnira činile su studentice Sveučilista u Zagrebu, Veleučilišta Baltazar Zaprešic, Sveučilista J. J. Strossmayera u Osijeku te Veleučilišta Sjever. S tri pobjede i osvojenih devet setova, Zagrepčanke su prvi dan natjecanja odigrale besprijekorno. Jednu pobjedu manje imale su Osječanke dok su stolnotenisačice Veleučilista Sjever izgubile u dva meča od Zagreba i Osijeka, ali su i ostvarile pobjedu nad ekipom Veleučilista Baltazar koje ostaje bez bodova. U skupini B našle su se studentice Sveučilista u Rijeci, Veleučilista Lavoslav Ružicka iz Vukovara, Sveučilista u Zadru i Sveučilista u Splitu. Sve pobjede otišle su na stranu Riječanki koje su kao i Zagrepčanke bez izgubljenog seta. Pobjedu manje imale su Zadranke koje su bile nemoćne protiv stolnotenisačica iz Rijeke. Splićanke su pobijedile samo Vukovarke koje su prvog dana natjecanja upisale tri poraza.

Sutra se igra završnica u kojoj ce se u prvom polufinalnom meču susresti Sveučiliste u Zagrebu i Sveučiliste u Rijeci. Drugi polufinalni susret odigrat ce stolnotenisačice Sveučilista u Rijeci i  Sveučilista J. J. Strossmayera u Osijeku. Nakon polufinalnih susreta, odigrat ce se i susret za 3. mjesto te finale.

Muški dio natjecanja sastavljen je od četiri skupine. U skupini A igrali su studenti iz Karlovca, Šibenika i Zagreba. Prvog dana najbolji su bili Zagrepčani koji su dobili oba susreta. Studenti Veleučilišta Šibenik su nakon dva meča ostali bez osvojenog seta, a studenti iz Karlovca imaju pobjedu (protiv Šibenika) i poraz (od Zagreba). Skupinu B su također činile tri ekipe u kojoj su u oba susreta slavili stolnotenisači osječkog Sveučilišta. S druge strane, studenti iz Zaprešića nisu ostvarili nijednu pobjedu. Studenti iz Rijeke, Zadra, Požege i Varaždina činili su skupinu C. Sve tri pobjede imaju Riječani, Zadrani su na dvije pobjede, Požega ima jednu protiv Sjevera koji je danas ostao bez ijedne pobjede. U zadnjoj skupini najuspješniji su bili studenti TVZ-a koji su bili bolji od svojih protivnika. Jednu pobjedu ostvarili su Splićani, a Vukovarci su danas ostali bez slavlja.

Sutra su na rasporedu četvrtfinalne utakmice kao  i sama završnica turnira u stolnom tenisu.
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave