Sportsko-zabavni spektakl u Biogradu

UniSport Finals vraćaju se veći i jači no ikad! Nakon 4 godine na obalama prekrasne Istre, selimo u Srce Dalmacije - grad Biograd na Moru u kojem će se okupiti krema hrvatskog studentskog sporta i reprezentacije naših sveučilišta i veleučilišta.

Njih oko tisuću nadmetat će se u deset sportova, a posebna uzbuđenja tradicionalno očekujemo na parketima gdje će najbolje od sebe pokazati futsal i košarkaške ekipe. Tu su nam još rukometaši, odbojkaši, kao i pravi "hat-trick" sportova sa reketom - tenis, stolni tenis i badminton. Oni koji su spremni otvoriti sezonu kupanja, mogu isto učiniti pokraj terena uvijek vizualno atraktivne odbojke na pijesku, dok će oni željni umne borbe ukrstiti svoje mozgove na šahovskom natjecanju. Biogradska riva bit će poprište uzbudljivih susreta u Košarci 3x3, a tamo će se navečer održavati i bogat zabavni program. Zahvaljujući odličnoj suradnji s Gradom Biogradom na Moru - studenti, svi građani grada Biograda i njihovi gosti - moći će se zabaviti na studentskoj ribarskoj noći u petak 19. svibnja uz koncert Mladena Grdovića, dok osvajanje medalja i trofeja imati priliku proslaviti sutradan, u subotu 20. svibnja uz koncert legendarnog "Prljavog Kazališta".

Ulaz na oba koncerta, kao i sve sportske događaje je besplatan pa se nadamo što većoj podršci građana Biograda te svih zainteresiranih za razvoj hrvatskog studentskog sporta!

Na UniSport Finals 2017., završnici sveučilišnih sportskih prvenstava Hrvatske, sudjeluju predstavnici i reprezentacije: Sveučilište u Zagrebu, Sveučilište u Splitu, Sveučilište u Rijeci, Sveučilište u Osijeku, Sveučilište u Zadru, Sveučilište u Puli, Sveučilište u Dubrovniku, Sveučilište Sjever, Veleučilište VERN', Veleučilište Lavoslav Ružička u Vukovaru, Veleučilište u Slavonskom Brodu, Veleučilište u Šibeniku, Veleučilište u Požegi, Veleučilište u Karlovcu.

Više informacija na stranicama događaja: https://www.facebook.com/events/132766897270381/


 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave