UniSport Odbojka: Kvalifikacije skupine Sjever

Na sjeveru Hrvatske, preciznije u Varaždinu u organizaciji Sveučilišta Sjever održano je kvalifikacijsko natjecanje za popunu poluzavršnog natjecanja skupine SJEVER.

Sudionici:

 1. Sveučilište Sjever
 2. Veleučilište u Vukovaru
 3. Veleučilište u Požegi
 4. Zagrebačka škola ekonomije i managementa

Ekipe Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta u Osijeku su se temeljem rezultata iz prošle godine već kvalificirali no ove četiri ekipe su se borile za preostala dva mjesta. 

Prvi dan je odigrana utakmica koja je odlučila o pobjednicama kvalifikacija kad je Vukovar pobjedio Požegu rezultatom 2:0 no iza tog rezultata skrivaju se dva neizvjesna seta u kojima su stvarno nijanse odlučile o pobjednicama. Utakmica između ZŠEM-a i domaćih igračica nažalost nije bila toliko neizvjesna. Domaća ekipša je prelako izgubila sa 2:0.

Drugi dan je sve bilo u znaku Vukovara i Požege. Dvije lake pobjede i zaslužen je plasman na poluzavršnicu. Ekipa ZŠEM-a kojoj je ovo drugi nastup na UniSport natjecanjima pokazala je napredak u odnosu na prošlu godinu i ćelimo djevojkama da i dalje nastave istim putem. Domaća ekipa je tek u nastajanju i ne sumnjamo da će u sljedećim sezonama pokazati više.

1.dan (4.4.2017.)

 • ZŠEM - SJEVER 2:0
 • Vukovar - Požega 2:0

2.dan (5.4.2017.)

 • Vukovar - Sjever 2:0
 • ZŠEM - Požega 0:2
 • Vukovar - ZŠEM 2:0
 • Požega - Sjever 2:0

Poredak:

 1. Veleučilište u Vukovaru
 2. Veleučilište u Požegi
 3. ZŠEM
 4. Sveučilište Sjever


 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave