Badminton zlato u obje konkurencije pripalo Zagrebu

U zagrebačkom Boćarskom domu u sklopu Studentskog dana sporta, u petak 27. svibnja, održano je UniSport HR sveučilišno prvenstvo u badmintonu na kojem je nastupilo 5 muških te 3 ženske ekipe.

U konkurenciji studenata naslov je bez izgubljenog meča osvojila ekipa Sveučlišta u Zagrebu sastavljena od ponajboljih seniora Hrvatske. Drugo je mjesto pripalo studentima Sveučilišta u Rijeci predvođenih Dasenom Jardasom, nekadašnjim reprezentativcem Hrvatske, dok je na trećem mjestu natjecanje završila ekipa Sveučilišta Sjever. Četvrti su predstavnici TVZ-a, a na petom je mjestu Sveučilište u Dubrovniku.

U konkurenciji studentica Sveučilište u Zagrebu prijavilo je dvije ekipe. Ekipa Zagreb I u sastavu: Nikolina Dimić/Dora Dragčević suvereno je osvojila prvo mjesto također bez izgubljenog meča. Iza njih je Zagreb II u sastavu: Helena Kovač/Mirta Rode, dok je treće Sveučilište u Rijeci (Badjuk, Matanović).

Studeti su nakon natjecanja druženje nastavili u gradu te bodreći kolege na ostalim sportovima zaokruživši kvalitetan sportski dan.
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave