Sava če dva dana biti centar sporta i zabave

Zagreb, 26. svibnja 2016. - Studentsko naselje „Stjepan Radić“ u Zagrebu, popularna „Sava“, danas i sutra će biti središte studentskog sporta i zabave. Tradicionalna manifestacija Studentski dan sporta okupit će na stotine studenata te im ponuditi mogućnost da se okušaju u brojnim sportskim disciplinama, dok će dodatnu draž događaju dati održavanja UniSport HR sveučilišnog prvenstva u košarci 3x3 i badmintonu.

Danas će tako studenti i svi posjetitelji  moći uživati majstorijama koje će brojni studenti rekreativci pokazati na kupu u futsalu, demonstraciji igre goal ball te atraktivnoj odbojci na travi, dok će oni koji preferiraju sport na ekranu, moći odmjeriti svoje snage kroz turnir u videoigri FIFA 16. U današnji program Studentskog dana sporta ukomponirano je i službeno, UniSport ZG prvenstvo Sveučilišta u Zagrebu u Košarci 3x3.

Zabave neće nedostajati ni u petak, kada će se uz ostali program održati i državna sveučilišna UniSport HR prvenstva u košarci 3x3 i badmintonu između reprezentacija hrvatskih sveučilišta i veleučilišta. Program u petak će pratiti i bogata zabava do sitnih sati, koji će se odvijati u prostorima Studentskog centra Sveučilišta u Zagrebu (Savska 25) u sklopu SCool festa na kojemu će nastupati Ljetno kino, Kuzma & Shaka Zulu te nekoliko gostiju iznenađenja uz after-partye.

Paralelno sa Zagrebom, Studentski dan sporta se 27. i 28. svibnja održava u Rijeci, a sve zajedno predstavlja posljednje pripreme za održavanje najvećeg multi-sportskog događaja u novijoj hrvatskoj povijesti – Europskih sveučilišnih igara Zagreb – Rijeka, koje će od 12. do 25. srpnja okupiti preko 5,5 tisuća sportaša.
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave