Zagrebu i Rijeci zlato u šahu

 Srebro u ženskoj konkurenciji osvojilo je Sveučilište iz Rijeke dok u muškoj Sveučilište Juraj Dobrila iz Pule, dok je bronca pripala ženskom  timu Sveučilišta  Josipa Juraja Strossmayera iz Osijeka i muškom Sveučilištu iz Zagreba

Ovogodišnje natjecanje u šahu odvijalo se u hotelu Delfin, koji je ujedno i boravište sportaša. Svi su bili puni natjecateljskog duha i fokusirani kako bi se partija šaha što bolje odigrala.

U žestokoj konkurenciji suočile se osam ženskih te 12 muških timova. Podjela trofeja i medalja predviđena je za sutra u podne, u hotelu Delfin. .

„Nadale smo se, ali mislim da se nikad ne može baš očekivati. Sve ovisi o sreći, ali i o kompetenciji drugih natjecatelja. Konkurencija je ove godine bila poprilično jaka za razliku od prošle“, podijelile su svoje dojmove cure Sveučilišta u Zagrebu koje su osvojile zlato.

Kod muških ekipa, nije bilo prevelikih razlika pa je tako Sveučilište iz Rijeke osvojilo prvo mjesto, Sveučilište J.D. iz Pule drugo, dok je Zagreb završio na trećem mjestu.

„Konkurencija je bila dosta jaka“, rekli su  dečki sa Sveučilišta u Zagrebu.

U ženskoj konkurenciji četvrto mjesto je osvojilo Sveučilište iz Splita, peto Veleučilište Vern iz Zagreba, šesto TVZ, sedmo Veleučilište Lavoslav Ružička  iz Vukovara i osmo Sveučilište Sjever, dok je redoslijed od četvrtog do 12. mjesta  kod muških ekipa bioSveučilište Josipa Juraja Strossmayera iz Osijeka, TVZ, Sveučilište iz Splita, Zadra,Veleučilište VERN iz Zagreba, Veleučilište Lavoslav Ružička iz Vukovara, Veleučilište iz Šibenika, Slavonskom Broda i Sveučilište Sjever.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave