Lighthouse disco vraća "old-school" đir u Split!

Četvrtu uzastopnu godinu, splitska će luka ugostiti najveći „old school“ party na otvorenom – Lighthouse disco! Tradicionalni party Međunarodne veslačke regate Sveti Duje – koja je ove godine u jubilarnom, 15. izdanju – na gatu Sv. Nikole će uz hitove '80-ih i '90-ih okupiti veslače, njihove prijatelje, kao i sve zaljubljenike u vrhunsku zabavu pod vedrim nebom. Svako veliko natjecanje prati i veliki party,  a Lighthouse disco se već četiri godine uspješno vodi krilaticom kako „natjecanje i borba nemaju smisla, ukoliko nakon svega, nemaš priliku od protivnika stvoriti novog prijatelja“.

Kao što je već spomenuto, Lighthouse disco će se održati u subotu, 30. travnja s početkom u 21 sat na gatu Svetog Nikole, a o razlozima organiziranja ovog događaja, organizatori ističu: „prijatelji su jedini razlog zašto se mala grupa ljudi svake godine predano bavi organizacijom Regate Sv Duje,a kroz godine se ispostavilo da su baš prijatelji - zlatni. S projektom Lighthouse Disca krenulo se prije tri godine, poštujući jednak princip kao i s Regatom, a zabava je bila za pamćenje. Ono što je karakteristično za ovaj party je činjenica da osim organizatora u pripremi i promociji party – a sudjeluju i sami sudionici Regate.“ – i dodaju: „Mi ćemo pripremit  sve, a Ti u subotu u 21h obuci patike, naoružaj se dobrom voljom i zabavi s veslačima i veslačicama iz cijele Europe“

Na ovaj način ponuda Međunarodne veslačke regate Sveti Duje još konkretnije upotpunjuje  turističku ponudu grada Splita u predsezoni, a  pozivnice za njen party – Lighthouse Disco – mogu se besplatno zatražiti u caffe baru "Teraca Bamba", caffe baru "Žbirac", Info zoni, Tourist info (Riva) te caffe baru “Libar”.

„Jedan čovjek je prije 3 godine počeo plesati, a nakon sedam dana su svi plesali. I ovu subotu SVI PLEŠU. SVI koji nas razumiju. A tih je dovoljno, znamo to.“ zaključuju organizatori.
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave